Изградио троспратну кућу у облику фотоапарата! (ВИДЕО)

Индијац Рави Хонгал, 49-годишњи професионални фотограф из Белгаума у Индији, смислио је зтаиста необичан и знаимљив начин да искаже љубав према фотографији и фото уметности. Тако што је изградио троспратну вилу у облику фото камере( фото апарата).

Занимљивости 06.08.2020 | 17:45
Изградио троспратну кућу у облику фотоапарата! (ВИДЕО)

Индијанац је толико опсједнут фотографијом да је чак своја три сина именовао по брендовима фотоапарата - Цанон, Никон и Епсон Па је тако се одлучио како смо рекли и да изгради кућу троспратну вилу у облику џиновксе фото камере (фотоапарата).

Након што је именовао своја три сина након неких од најславнијих марки фотоапарата у повијести фотографије, Рави је недавно потрошио око 95.000 долара на импресивну троспратницу обликовану у винтаге камеру, заједно с прозорима у облику објектива, флеш лампом, па чак и џиновском СД картицом!

Према локалном новинском блогу Алл Абоут Белгаум, Рави Хонгал је опседнут фотографијом био још од детињства. Није био најбољи студент, али увек се дружио с камерама Пентаxа и Зенита. И тада као студент је имао је жељу и био сигиран да од фотографисања може да се живи .Тако је своју фото радњу назвао супрузи Рани.

Тада, како су му се родила три сина, он је  осећао потребу да покаже своју страст према фотографији тако што их је именовао по познатим робним (фото) маркама.

Но да би Равијева опсесија фотографијом била што очигледнија он се одлучио је да на то стави "шлаг на торту" као потпун приказ колико обожава фотографију тако да је своју троспратну кућу дизајнирао као џиновску сиву камеру

Његова  занимљива и ноебична  "камера кућа" садржи све врсте елемената везаних за фотографије, попут објектива, џиновске бљескалице фотоапарата , СД картица,  чак и неколико филмских рола, као и имена његових синова (познатих фото брендова) - Цанон, Никон и Епсон.

Како та троспратна вила изгледа погледајте у видеу који следи:

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар