Снима се серија инспирисана убиством певачице, ево ко тумачи главне улоге!

Мистериозно убиство певачице Јелене Крсмановић Марјановић инспирисало је редитеља Предрага Гагу Антонијевића да отпочне снимање нове серије "Певачица", а њен део ће бити многе звезде.

Забава 07.08.2020 | 16:32
Снима се серија инспирисана убиством певачице, ево ко тумачи главне улоге!

Свекрву убијене певачице тумачиће наводно Наташа Нинковић. Поред тога спекулише се и о осталим глумцима који ће се појавити, а млада звезда која је поврдила учешће је Милица Павловић.

Милица је пре неколико дана открила да је веома узбуђена због снимања.

- Искрено, сада када је информација о серији “Певачица” постала јавна осећам велику еуфорију и узбуђење, али и постајем свесна шта се заправо дешава и какву одговорност имам у наредном периоду. Наравно, истински сам поласкана и почаствована што је заиста невероватна екипа која стоји иза реализације ове серије, на челу са вансеријским Гагом Антонијевићем, у мени видела такав глумачки потенцијал и доделила ми веома захтевну и озбиљну улогу. Њихово поверење и вера у мене је мој највећи мотив да дам 1.000 одсто себе када је овај пројекат у питању. Моји фанови и генерално публика већ одлично знају када сам ја у питању да ако сам се нечег прихватила, онда сам решена да идем до краја - рекла је Павловићева.

Извор: Курир.рс/ Информер Фото: АТА имагес/ принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гдје

07.08.2020 19:56

Натаса да глуми свекрву од покојне Јеце.Тако лепа зена.А гледајте ову као пласт сена.

ОДГОВОРИТЕ