Дара живи у пентхаусу од 200.000 евра, вози бесна кола а каква је према комшијама!

Певачица Дара Бубамара своје слободне дане од наступа и телевизијских снимања проводи у свом родном граду Новом Саду. Како каже њена комшиница, пре тачно три године се доселила у један луксузни комплекс који још увек није изграден до краја.

Забава 07.08.2020 | 17:38
Дара живи у пентхаусу од 200.000 евра, вози бесна кола а каква је према комшијама!

Према причама станара из оближње зграде, Бубамара живи у пентхаусу са сином Костом.

- Дара је супер комшиница, ако ћеш искрено. Три године живи овде у комшилуку у пентхаусу. Често обилази продавнице и љубазна је према својим комшијама. Знам лично да је сјајна, јер то и клијенти у мом салону говоре о њој. Син Коста јој је лепо васпитан и љубазан. Бубамара оде до продавнице, али није увек фул дотерана. Сасвим нормално изгледа, као најобичнија жена из народа. Не гледам је као естрадну уметницу, већ као комшиницу - каже фризерка из оближњег салона, док њена муштерија тврди да ју је виђала неколико пута, али само у аутомобилу.

- Неколико пута сам је видела, али увек пројури у бесном аутомобилу. Видим је самоу тренуцима када паркира ауто, али никада је не примећујем у шетњи - говори жена која је сретала певачицу.

У оближњој апотеци апотекарка каже да је певачица веома фина особа, као и да је код њих дошла једанпут када се осећала болесно и малаксало.

- Фина је особа, у најобичнијем издању је дошла у апотеку. Ништа неукусно, дегутантно, штавише, била је болесна, видело се то и по њој. Једном се задесила код нас у апотеци као пацијент када се разболела и то је уједно и последњи пут да сам је срела. Можда да сам обраћала више пажње, запазила бих је на сваком ћошку овде - искрено каже апотекарка, док у продавници преко пута продавачица открива како најчешће купује цигарете.

- Лепа је Дара уживо. Доде с времена на времеу продавницу, не баш претерано често. Некад је у опуштеном издању, некад је и нашминкана. Последњи пут је куповала цигарете, али остало не пратим шта ставља у корпу. Није умишљена, сасвим је једноставна и проșта жена као и ја - кроз осмех говори продавачица.

Пошто Дара већ дуже ужива у Монте Карлу, у кафицу у близини њене зграде кажу да им није долазила у последње време иако им је чест гост.

- Није долазила сигурно једно више од месец дана, али је редован гост. Служила сам је једном, опуштена жена, често остави и бакшиш. Са друштвом је била овде на кафи и ручку, била је у друштву неке девојке и дечка, колико сада могу да се сетим - закључује конобарица из оближњег кафица.

Подсетимо, певачица је за некретнину у Новом Саду од од чак 170 квадрата, платила 200.000 евра, а у томе јој је помогао бивши супруг Милан Кесић.

 

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Миркан

07.08.2020 17:16

Дај бре отпјевај нешто,сними неку пјесму,издај албум остало ме од тебе не интересује.Гдје и ским живиш,колики бакшиш остављаш,шта возиш...забоље ме ....ц.

ОДГОВОРИТЕ