Отац Исидоре Бјелице открио ко је од јавних личности највише помогао његовој ћерки!

Димитрије Бјелица, отац чувене Исидоре Бјелице која је преминула у среду, за "Ало" је објаснио ко јој је највише помогао током борбе са опаком болешћу, па открио да је реч о највећој балканској звезди:

Забава 07.08.2020 | 22:22
Отац Исидоре Бјелице открио ко је од јавних личности највише помогао његовој ћерки!

- Мојој ћерки Исидори је Цеца Ражнатовић помогла много и то у неколико прилика. Она је била врло захвална Цеци и ја сам видео да, када је Исидора умрла да је Цеца написала један диван текст на интернету. Од осталих који су јој помагали, могу да кажем да је у разним крајевима света имала своје пријатеље. Ево рецимо у Мадриду, председник једне федерације нам је помогао око штампања књига у Лондону - испричао нам је Димитрије.

Исидора Бјелица је преминула у Београду у среду у 52. години од рака, а иза себе је оставила супруга Небојшу Пајкића и децу Лава Григорија и Вилу Евангелину. Комеморација Исидори биће одржана у суботу, 8. августа у 12 сати у малој сали Центру "Сава", а потом ће бити сахрањена у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу.

Извор: Ало.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сале

08.08.2020 08:49

У снсд-у све неки "најпаметнији", "најобразованији" ххахахх Треба му дати Нобелову награду за идиотизам хахахаха Црвена лопина

ОДГОВОРИТЕ