Кренула на летовање не знајући да је трудна, породила се на плажи у Италији

Туристкиња која је у Италији била са породицом на одмору, са летовања се, уместо са сувенирима, у Аустрију враћа са још једним дететом.

Занимљивости 08.08.2020 | 21:22
Кренула на летовање не знајући да је трудна, породила се на плажи у Италији

Кријући се са двоје деце и супругом од сунца у хладу на плажи, 45-годишња Аустријанка осетила је да јој није добро, пише портал Wантед Ин Милан.

Beba je iznenadila mamu na plaži usred letovanja (ilustracija) <див цласс="боxЦаптион">Беба је изненадила маму на плажи усред летовања (илустрација) <див цласс="боxЦаптион"> 

Отишла је до тоалета, али јој се стање погоршало. Није знала да је трудна али јој је било јасно да је почела да се порађа.

Викала је да јој је неопходна помоћ, што су чули запослени у одржавању и обезбеђивању купалишне зоне и моментално преко разгласа позвали медицинске раднике, уколико их има на плажи.

Лекара, нажалост није било, али се међу посетиоцима плаже затекла медицинска сестра која је заједно са спасиоцима и уз помоћ доктора који је преко телефона давао инструкције успела да породи Аустријанку.

<х3>Изненадна принова 

Беба је на свет дошла за свега неколико минута – пре него што је стигла екипа Хитне помоћи.

Дечак и мама пребачени су одмах у болницу и обоје су добро упркос томе што је мама изгубила доста крви. 

Све се догодило 1. августа, а јавност је о необичном дешавању на плажи обавештена тек данас када су мајка и беба отпуштени из болнице, јављају италијански медији.

Дечак је добио име Паоло, по спасиоцу који је био један од првих који су жени притекли у помоћ. 

Паоло је седмо дете аустријског брачног пара који када се упутио на одмор у италијанско место Католика није ни наслућивао да очекује принову.

Извор: РТС

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Како

08.08.2020 22:23

Није знала да је трудна?Па да ли је имала стомак труднице.Јој,каква блебетања.

ОДГОВОРИТЕ