Данас се очекује нестабилно вријеме, могућа и киша

- У Републици Српској и Федерацији БиХ данас се очекује нестабилно вријеме, а уз пораст дневне облачности могуће су киша и локални пљускови.

Република Српска 09.08.2020 | 09:12
Данас се очекује нестабилно вријеме, могућа и киша

Промјењиво облачно вријеме задржаће се током дана, а увече се очекује разведравање. Више сунчаних периода биће на југу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура ваздуха од 25 до 31, на планинама од 20, на југу и сјеверу око 34 степена Целзијусова.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверних смјерова.

Према прогнози Федаралног хидрометеоролошког завода, јутрос је на југоистоку Херцеговине претежно облачно вријеме, а у осталим крајевима сунчано уз малу до умјерену облачност.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница 11, Котор Варош 15, Рогатица, Соколац, Чемерно и Горњи Вакуф 16, Калиновик, Рибник, Рудо, Фоча, Хан Пијесак, Шипово и Бугојно 17, Иван Сарајево, Челинац, Кнежево, Вишеград, Мркоњић Град и Иван Седло 18, Сарајево, Тузла, Бихаћ, Мањача, Братунац, Гацко, Мраковица, Нови Град и Сребреница 19.

У Градишци, Добоју, Санском Мосту, Лакташима и Приједору јутрос је било 20 степени, у Бањалуц, на Борју, у Ливну, Угљевику, Зворнику и Српцу 21, у Шамцу и Билећи 22, у Прњавору и Бијељини 23, у Широком Бријегу 24, а Мостару и Требињу 25 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар