Дарко се истопио, никад није био мршавији!

Певач Дарко Лазић после операције желуца почео је да мршави, али последње фотографије показују да је сада заиста довео линију до савршенства и да никада пре није имао мање килограма.

Забава 10.08.2020 | 15:23
Дарко се истопио, никад није био мршавији!

Наиме, Дарко Лазић је скинуо невероватан број килограма и сада изгледа потпуно другачије, а то доказује и најновија фотографија коју је објавио друштвеној мрежи Инстаграм.

Дарко Лазић је подсетимо до недавно причао да је смршао чак 60 килограма, у томе му је помогла операција желуца, теретана и дијета.

Килограми су ми представљали велики проблем, те сам тражио начин да их се решим. Физикалну терапију нисам могао у потпуности да изводим, а и кретање ми је представљало проблем због килограма. Осим свега тога, крвна слика није била баш најбоља и то је претило да настану много већи проблеми.

На страну све то, нисам могао нормално ни да се крећем, јер сам константно имао болове, што ме је баш мучило - причао је за “Блиц” Дарко Лазић и објаснио:

- Причао сам се лекарима и они су ми рекли да је најбоље решење да смањим желудац. У првом тренутку био сам уплашен, плашио сам се компликација које би могле да настану. Са хирургом сам причао и он ми је објаснио да се ради о рутинској операцији, а да ће килограми тек нестати после неколико месеци. Сада следи период опоравка организма и довођења у нормално стање. Потребно је да прође време, а надам се да ћу и ову битку победити - прича Лазић.

Извор: Блиц.рс Фото: РАС

Коментари / 0

Оставите коментар