Лепа Брена жени сина сљедеће године!

Најмлађи син Лепе Брене Виктор Живојиновић стаје на луди камен.Наследник фолк звезде и прослављеног тениског аса Бобе Живојиновића венчаће се студенткињом из Бруса Сандром Миљаковић следеће године.

Забава 10.08.2020 | 18:52
Лепа Брена жени сина сљедеће године!

"Планирамо гала-славље са 500 званица. Нас Живојиновића има доста, тако да морамо да нађемо неки велики простор на отвореном. Нећемо правити свадбу све док се потпуно не смири ситуација са коронавирусом. Али Сандри и мени не смета да чекамо, ми се понашамо као да смо већ у браку" каже Виктор за Информер и наставља:

"Она ми је велика подршка у свему. Баш смо пре неколико дана прославили годишњицу везе. И моја породица је одушевљена Сандром и за њу имају само речи хвале."

Будућа млада је родом из села Будиловина код Бруса, а у Београду студира на Филолошком факултету и бави се шминкањем. Недавно се са Виктором вратила из Монака, где је била на свом првом летовању са Живојиновићима.

"Уживали смо на одмору. Сандра и Брена су се баш лепо дружиле, стално су једна другој лакирале нокте. Одмор нам је свима био баш потребан, а посебно мами и тати, који су и даље у Монаку" прича Бренин и Бобин најмлађи син.

Извор: Курир.рс Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар