Спој љубави и љепоте природе у освит зоре

Када у једној фотографији спојите љубав и природне љепоте Босне и Херцеговине - резултат ће увијек бити фантастичан, што доказују и фотографије које је на Чврсници направио фотограф Владан Гаврић.

Занимљивости 11.08.2020 | 22:03
Спој љубави и љепоте природе у освит зоре

Процес прављења фотографија је трајао два дана, а ноћ су провели у планинском дому Вилинац. Цијелу авантуру фотограф је подијелио и на свом Инстаграм профилу.

"Волим природу и планинарење и одувијек сам имао жељу фотографисати младенце баш на овој локацији. Жељко и Алма дијеле моју љубав према планинарењу и био сам јако сретан када су пристали на мој приједлог да њихов вјенчани фотошутинг направимо управо на Чврсници.

У петак су се вјенчали, а већ у суботу смо били на путу. Први дио фотографисања смо обавили за вријеме заласка сунца, одспавали пар сати у планинском дому и у четири ујутро са лампама кренули на успон према Хајдучким вратима гдје смо дочекали излазак сунца", присјећа се Гаврић.

Напосљетку истиче како је овај фотошутинг био посебно искуство за цијелу екипу, те како су сви изразито сретни што на овај начин могу промовисати природне љепоте  Босне и Херцеговине.

(Клиx)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

бехремцобе

12.08.2020 00:14

Честитам младенцима на уласку у брачну заједницу и на одлуци да направе фотографију код шупље бречасте стијене Стрменице. {Хајдучка врата су исфорсирано име слично као и Комадиново врело и Алексин хан}.

ОДГОВОРИТЕ