Снежана Ђуришић уз помоћ овога смршала 21 килограм!

Снежана Ђуришић смршала је 21 килограм тако што је два месеца пила само сок од лубенице. Позната певачица каже да јој је ова необична дијета помогла када је нагло набацила килажу.

Забава 12.08.2020 | 14:31
Снежана Ђуришић уз помоћ овога смршала 21 килограм!

Снежана истиће да данима није јела ништа сем овог поврћа и тако је успела да се реши вишка.

- Сувишне килограме сам добила док сам била код ћеркеу Америци. Тамошња култура исхране савршено се уклопила са хедонистом у мени. Тај вишак ме је мотивисао да се повежем са војником у себи и да се два месеца придржавам специјалне исхране. Јела сам само лубенице и пила сок од њих, те тако смршала 21 килограм - каже певачица и додаје да је и физички активна:

- Имам тренера који са мном ради два до три пута недељно. С обзиром да сам била спортиста у младости, веома водим рачуна о томе да сам у доброј кондицији.

Ђуришићева признаје да због превише обавеза не стиже баш увек здраво да се храни, као и да је слаба  на слаткише.

- Због посла којим се бавим темпо живота уме да ми буде веома брз. Умем да будем дисциплинована и да по потреби практикујем неки посебан режим исхране. Сада сам највише фокусирана на јачање имунитета, па  комбинујем разноврсну исхрану са доста шетње. То ми баш прија. На слаткише сам посебно слаба! Некада их избегавам, а некад себи дам одушка и уживам у њима -  прича певачица.

Снежана је неке намирнице избацила из исхране када је почела пандемија коронавируса.

- Потрудила сам се да из сваког оброка избацим хлеб, а одрекла сам се и слаткиша. То ми је помогло да одржим добру линију јер се мање крећем - каже певачица и даје да нема ништа против тога да неко потражи помоћ нутриционисте.

Извор:Курир.рс /Информер Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар