Емир Хаџихафизбеговић након што се опоравио: Корона није болест, то је Сотона!

Босански глумац Емир Хаџихафизбеговић (58) је у јутарњем програму телевизије Н1 говорио о корона вирусу и испричао кроз шта је све прошао.

Забава 12.08.2020 | 17:40
Емир Хаџихафизбеговић након што се опоравио: Корона није болест, то је Сотона!

Прошао сам пакао. Нисам хтео од тога да правим причу за портале, држао сам све у илегали. Други налаз ми је негативан, упала плућа се повукла. То што сам прошао и та врста егзорцизма, имам своју теорију да корона није болест него Сотона. Невероватно шта ми се догађало тих 14 дана - рекао је Емир.

Рекао је да се на почетку увођења мера повукао у викендицу у Мостару и да спада у ризичну категорију јер је дијабетичар.

- Имао сам ретке контакте. У том неком изласку сам закачио ту неман. Све сам радио, али тражити генезу - где се корона покупи, као тражити иглу у пласту сена. Не знам где сам ово зарадио - додао је.

Након што је приметио да не осећа укус и мирис, тестирао се и добио позитиван резултат. Осећао се добро прва три дана, а онда је почео суви кашаљ и тешко дисање. Дијагностиковали су му упалу плућа.

- Препоручено ми је да легнем у болницу. Рекао сам да сам у самоизолацији, у болницу нисам хтео да идем. Ја сам ову неман преживео захваљујући драгом Богу, докторима и добрим људима који су скочили око мене. Најтеже ми је било у време Бајрама. Нисам био добар никако. Отежано дисање, висока температура, малаксалост. Имао сам осећај да ми се кости одвајају од меса. Коса ме је болела. Није то чак ни бол. Као да вам је цело тело модрица, па где год да се додирнете - боли. Имао сам грип, тежак, нема ово везе с грипом. За мене је то истеривање ђавола - додао је.

Поручио је да су две ствари важне: слушање савета доктора и здрава глава.

- У корони се не сме психички поклекнути. Многим мојим пријатељима се болест продужила јер су психички пали. Ја сам имао температуру 39.5 и у 3 ујутро сам гледао Мистер Бина. Онај ко чека да попије таблете и падне у депру - болест се сигурно дисперзира. Читао сам, слушао сам музику, чини ми се да ми је то помогло - закључио је Хаџихафизбеговић.

Извор: Телеграф.рс Фото.принтсцреен

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

А

13.08.2020 14:09

Јест остарео и запустио се.Па није за веровати.

ОДГОВОРИТЕ