Злоупотреба људи и тешке механизације требињског ХЕТ-а

Камиони и багери ХЕТ-а насипају макадамске путеве по Невесињу. По томе се види да је почела "куповина" гласова за шљунак, који ће да однесу прве јаче кише.

Република Српска 14.08.2020 | 07:25
Злоупотреба људи и тешке механизације требињског ХЕТ-а

И док се граде аутопутеви и брзе цесте, у општини Невесиње ових дана у току је акција насипања шљунком локалних макадамских путева. За те активности ангажовани су камиони и багери Хидроелектрана на Требишњици из Требиња и то, како тврде, по налогу "комесара" Невесиња Илије Таминџије, посланика СНСД-а и једног од директора ХЕТ-а.

Све је ово доказ да живимо у партократском систему, гдје су институције и предузећа у раљама политичких бахатих моћника.

У сваком демократском систему неко би одговарао за овако очигледну злоупотребу људи и механизације Хидреоелектана на Требишњици.

Из локалне управе је саопштено да је у питању поправљање путне инфраструктуре која се обавља комбиновано ̶ механизацијом ХЕТ-а, општине Невесиње и неколико локалних (СНСД) фирми.

Тврде да је извршено насипање око 300 километара макадамских путева,..  

Пројекта за овако нешто сигурно нема, али зато има посла за контролне органе који очито не раде свој посао или им то партијски моћници не дозвољавају.

На сцени је класична отимачина и очита злоупотреба овлаштења, људи и механизације, а све у интересу моћника једне партије СНСД-а.

Остаје да се види хоће ли слободарски народ Невесиња насјести на "трикове и форе" које им се намећу. Хоће ли дозволити да их СНСД купује за мрвице...

(БН Фото: Радио Невесиње) 

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Јаффа

14.08.2020 05:33

Продали се сви за мрвице...нема везе јесу ли из Херцеговине, Семберије или Лијевча.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Министар

14.08.2020 05:57

Нема везе то си управу. Људи без образа има свугдје и у свим странкама.

Name

Борац

14.08.2020 06:16

Само на тај и слицан нацин купију јадне људе. А сто нису могли купити мењали су листице. Као код дусице или Теслицу

Name

НР

14.08.2020 06:20

Продају се за мрвице онима који су их довели до глади. Хоцемо промјене.

Name

Ре

14.08.2020 11:39

Народ који годинама из разлога ситне и краткотрајне користи бира власт која га унистава и краде, не мозе се сматрати зртвом вец сауцесником. Продајемо се за пола луле дувана, подсмијевамо се потајно кад неки моцник тлаци постеног цовјека, клањамо се којекаквим вуцибатинама и прихватамо да су цијењени људи, терамо и дјецу да им се клањају, омаловазавамо сваки покусај отпора, окрецемо главу од неправде, радујемо се свакој оглоданој кости коју нам банда баци са стола. Лос смо народ, до срзи покварени и завидан, у материјалној биједи смо остали без карактера и постали биједни у дуси и зато тапкамо у мјесту и никада кренути напријед нецемо. Охрабрује се аминасење и климоглављење, а не сопствени став и мисљење, конструктивна критика и преиспитивање. Напредују само полтрони иприлезнице моцника сви други су осудјени на стагнирање и таворење. Политицари са друге стране огрезли у неморалу праве баханалије, отимају, краду, варају, убијају, врсе прељубе, лијеце комплексе избезумљени и обијесни од превисе пара и моци. Модерна Содома и Гомора!

Name

Макадаммм

14.08.2020 05:54

Па.ако су људи глупи да имају макадамски пут а дају глас за те будалетине боље им и не треба...и не заслузују боље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.08.2020 13:06

Па,бурле казе. Луди народ.

Name

Др

14.08.2020 06:37

Јој ко ће други...па они једино имају бандере свуђе....ови други тамо и неиду....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невесиње

14.08.2020 07:12

Код нас је све једнократно,насипање,новчане помоћи, резервар горива, 50 км и тд. Направили сиротињу и бједу па научили на мрвице. Никад прије народ у Невесињу није пружо руку да му неко удјели али ови црвени научише нас и да просимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Риле

14.08.2020 07:20

Е моји Невесињци, некада се за Мостар ишло аутобусом сваких сат времена. Данас једном а остало гуслај макадамом и слави будале што ти то донијеше.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"Супер"

14.08.2020 07:34

Сад цемо моци возити насе најновије мерцедесе и порсцхее по новим путевима, најмодернији у Европи. Ух, сто нам добро иде, ал смо сретни, дебели и весели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А зашто

14.08.2020 08:04

То треба да ради предузеће Невесињепутеви које баве том дјелатношћу а не багери Хет а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клептократија и квислинзи

14.08.2020 10:00

А ти Србине и даље само цути и трпи док багра над тобом влада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукавац

14.08.2020 11:11

Цитам поруке И питамо се дје се ово насипа. Ми из лукавца смо добили асвалт седамдесетих г. До г. Лукавца а доњи лукавац је тада остао Без асвалта уз изговор први асвалт Који Буде нице за д. Лукавац.од тада до данас продје много година а асвалта нема. Ко је год на власти г. Лукавац је на реду. Оцу да казем ко Год влада Они се питају. Улизице.