Ковач позвао борце да се ријеше овог зла за један дан?!

Грдно се борци варате, да ћете свој положај поправити без политичких захтјева... Како је вашој дјеци гледати оца, некадашњег домаћина, радника, хероја, како обесправљен, понижен, ћути погнуте главе? Ако ме питате како ћемо даље, па једноставно, нека се свако опере од ове нагомилане нечистоће и биће му лакше. Отворићемо очи, збацити са себе све стеге и за дан све ријешити, поручио је Томислав Ковач, пензионисани генерал Полиције.

Република Српска 14.08.2020 | 20:24
Ковач позвао борце да се ријеше овог зла за један дан?!

У ауторском тексту, који преносимо у цјелости,  Ковач поручује: 

- Устадоше и борци Мајевице и Семберије!
Херцеговци и Романија нису сами!
Видим помињу израз "ДЕМОБИЛИСАНИ БОРЦИ". Ко нам је то подметнуо и навео нас да то прихватимо? Сигурно неко од СТВАРАЛАЦА.

Сада смо ми учесници у стварању отаџбине Републике Српске, подијељени у више колона: демобилисани борци,ратни злочинци, они који тумарају по бијелом свијету и ови други-СТВАРАОЦИ и њихови борци, за које кажу да нису окрвавили руке али изгледа да су сада спремни да их окрваве, над својим саборцима. Имају и искуства из 1997.године, када су се Обрваш и Вожд сукобили са својим војскама.

Срећом, данас су они сви заједно али нису са вама, са нама, већ су чувари режима. То су они што ових дана обилазе Херцеговину и нуде новац, обећавају борцима да ће побољшати њихов положај или појединцима обећавају да ће им омогућити бољи статус али не свима, јер много их је а споро умиру....

Грдно се борци варате, да ћете свој положај поправити без политичких захтјева.

Држава је приватно власништво, држава је сложено предузеће са већинским и малим акционарима. Значи можда нешто и добијете али морате сачекати наредну годину, јер ће те прву рату добити за изборе. Знате већ како то иде, мали акционари,читај "партије коалиције", имају СОФТВЕР, попут оног "Шуме РС"; сјеча и прикупљање грања, гласова. Поједини добију радно мјесто, неки паре а колико, зависи од регије. Ови јачи борци, моги бити стављени и на списак СТВАРАОЦА, ВЕТЕРАНА и других.

Шта ће ти борци рећи својој дјеци, унуцима? Зар су због тога ишли у рат и остављали своја огњишта?
Како је вашој дјеци гледати оца, некадашњег домаћина, радника, хероја, како обесправљен, понижен, ћути погнуте главе?

А ови други уграбише позиције и јашу сопствени народ али јадници кратке су вам узде.....
Борци, зато ваша дјеца бјеже у бијели свијет, јер не могу гледати вашу муку, не могу гледати ваше понижење, како клечите и молите за радно мјесто ,вама или вашем дјетету.

Гдје су вам вође и ратни команданти?
Једни више нису међу живима, други у казаматима, а ово нас што смо на слободи, једнима суде у Сарајеву и воде као мечке кроз чаршију а други су попут мене у Србији.

Ја лично не марим за њихове оптужнице и изазивам их, као и ове наше чауше, јер страха немам и смрти се не бојим!

Борци, само се ослободите страха, он је имагинаран и њега су вам подметнули ови СТВАРАОЦИ, који су преносили овлаштења са Републике Српске. 

Ја имам само један страх, а то је, да ћемо нестати ако дозволимо да живимо у овом врденосном систему и то као што рече патријарх Павле, не као људи, већ као сподобе, без чојства, образа и душе...

Ако ме питате како ћемо даље, па једноставно, нека се свако опере од ове нагомилане нечистоће и биће му лакше.

Отворићемо очи, збацити са себе све стеге и за дан све ријешити....наведено је у ауторском тексту пензионисаног генерала Полиције Томислава Ковача. 

(БН)

Коментари / 114

Оставите коментар
Name

Паљанин

14.08.2020 18:39

Свака цаст на тексту, а ви борци цутите и даље нек вас је срам и стид гладујете и понизавају вас сваки дан а ви само цутите. Парадјина на Палама вам води борацку дезертер ста сте дозволили. Нацелник и екипа су у талу и сви се дрзе заједно, сто казе Ковац иза себе проблеме за дан се ослободити ове тираније гори су него неки кољаци, кољу нас гладне без марке и динара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале словенац

14.08.2020 18:44

Па Томо дођи у БиХ па нас организуј и поведи..... али немаш даму да дођеш. Лепше ти је у белом граду...

Name

Батар Л.

14.08.2020 18:51

Поздрав за Тому Коваца! Зивели!

Name

Алесси

14.08.2020 18:54

Па да сад се сјетио гдин.Ковач!!!А гдје си био прије царе ????Него ти сад прорадила савјест или су те нешто зезнули?Ниси ти нимало угрожен.Него ми прости борци без цента у ђжепу.

Name

дама из бгд

14.08.2020 19:05

Тек треба имати даму то реци из Бгд. Толико је то храбро да је невјероватно. Могуце да му је неко тамо сапнуо да то уради. Дукиц, па сад Ковац. Пуца се великим калибрима.

Name

Илидзанац

14.08.2020 19:26

Тако је Томо! Нисмо били кукавице у рату,нецемо ни сада. Доста је ове бахате,лоповске и издајницке власти.

Name

Ре

14.08.2020 19:53

Овај се накро и побјегао па са дистанце лаје. Или се потросиле залихе па би мало у политику да се јос узме. Да има образа не би се јављао.

Name

Несхваћен

14.08.2020 20:38

Господине Ковач, ни Ваше масло није за рамазана, иако се са већином изнесеног слажем. Међутим, Ви сте колико до јуче бранили исти тај режим и имали малу напојницу, и нападали опозицију. Кажите нам шта се промијенило. Изгледа ништа, осим што су Вас престали плаћати. До јуче сте били у истом строју са Џевадом Галијашевићем, Лазанским, Анђелковићем, Ћеранићем и другим режимлијама.

Name

Ре Ковац

14.08.2020 22:04

Освијестени и продуховљени полицајац .. то не бива

Name

ДОДИК ЦИРКУС

15.08.2020 00:48

ПОНИЗЕЊЕ ЈЕ ОД СВОЈЕ ВЛАСТИ. УЗАСНО. ГО ЛОПОВ И ХОХСТАПЛЕР. ОГАВНО.

Name

Аполо 11

15.08.2020 01:08

За Словенац. Човјек је мислио за дан рјесити на изборима.

Name

Не ритесе шеви

15.08.2020 05:28

Најгора врста су конвертити и издајници било цега па и идеја или мисљења јер господин Ковац је до прије пар година био заговорник ових које сад оптузује. Знаци кад је њему престало да "капа" онда су то лопови а прије тога патриоте и домацини. Провидно да провидније не мозе зато опозиција и не добија изборе због људи који су прије били уз резим а сад су као против њих и заступају интетесе опозиције.

Name

Ре словенац

15.08.2020 06:22

Цовјек је рекао да се људи прво деконтаминису тј.ограде од ове политицке магле и полако организују и као такви могу за један дан збацити нагомилане месоједе са ледја

Name

Ре

15.08.2020 06:55

То и нису борци. Прави борци су дали зивоте за РС. Ово је сад остао сљам од бораца. Да су прави борци не би ово зло гледали 20 година. Појединци се продали за ситни лицни интерес и они представљају ту популацију.Наравно, све блокирају и амортизују.

Name

Мики

15.08.2020 14:57

Господин Ковац је у праву само да га питате ста је он наследио од оца онолико богаство Велика пекара у Бијелој код бијеле скољке у Црној Гори Кексара у Зворноку онолика поља у Војводини и ко зна ста све има обицни полицајац прије рата а Мило мује одкупио онолику зграду у истоцном Сарајеву није била доврсена а Мило му је платио колико је зацијенио па направили сада за Мила и његове вуцибатине мали рај а он сада се сјетио сиротиње и бораца ваљда нема висе ниста од Мила дјубрета да се сиротиња бори са биковима ис СНСДА јадни ли смо сви са њима али какав народ таква и дрзава и обрнуто каква дрзава такав и народ п п

Name

ронхилл

15.08.2020 21:33

Борци ви сте своје дали ,потрошени,искориштени и одбачени.Прихватили сте то 25 г и шта сада хоћете?

Name

Истина

16.08.2020 20:16

Томо, МОРАМО СРУШИТИ ОВАЈ ВРИЈЕДНОСНИ СИСТЕМ ❗❗❗ КРВНИК НАС САРАЈЕВСКИХ СРБА , А ТИМЕ И ЧИТАВЕ РС, ЈЕ ПРЕСУЂЕНИ РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ МОМЧИЛО КРАЈИШНИК ❗❗❗Главни је креатор исељавања Сарајевских Срба, упркос свему, чак и чињеници да је наша делегација на челу са Митрополитом Николајем, а ту су били и Неђо Прстојевић, предсједник Општине Илиџа и покојни градоначелник Бањалуке Предраг Радић, имала састанак у бази ОРАО у Тузли, средином јануара 1996 са Предсједником САД Билом Клинтоном, на његов захтјев. Позвао је и Тарика Купусовића градоначелника Сарајева . Договорено је да Срби ОБАВЕЗНО остану у Сарајеву, и ред корака и мјера, како да Сарајево послије другог изборног циклуса (најдаље) , уз ГАРАНЦИЈУ АМЕРИКАНАЦА , БУДЕ ПРЕТВОРЕНО У ДИСТРИХТ, састављен од општина које су створене ратом ! Американци су јасно рекли нашој делегацији да никако не смије бити створен чисто муслимански град у срцу Европе ! Караџић је НА НАГОВОР МОМЧИЛА КРАЈИШНИКА ОДБИО⁉️ План Била Клинтона и делегације која је била у Тузли ❗ПОТОМ ЈЕ УСЛИЈЕДИО БИБЛИЈСКИ ЕГЗОДУС и Пљачка која се мјери милијардама еура ! ЗА ТАЈ ЗЛОЧИН КРАЈИШНИК ЋЕ ОДГОВАРАТИ СУДУ СЛОБОДНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, и добити најмање 100 доживотних робија, јер смртна казна је укинута !!! Тзв. "СТВАРАОЦИ" су антиборачка организација. Они постоје само на папиру и "представља" их једино Крајишник. Та смјешна и наказна Момина приватна фирма (нема ни један једини општински одбор у РС) , трајаће док у РС буде трајао овај наказни сатански режим ❗НИ ДАНА ДУЖЕ❗

Name

Маx

16.08.2020 23:23

Свака цаст господину Ковацу.Да су борци уједињени не би ови хохстаплери,мафиијаси,дезертери и ратни профитери данас владали.Крајње је вријеме да се све истински напредне и патриотске снаге удрузе и срусе мафијаску власт олицену у једној партији.Вријеме комунизма и једне партије је одавно просло.

Name

браво за текст

17.08.2020 14:31

Дизите се људи.

Name

Зока калис

14.08.2020 18:42

Ста ти сее десило па си промјенио пјесму?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Види се

14.08.2020 19:45

Није Миле платио за прошли пут што је обећао

Name

Мирко

14.08.2020 21:39

Енигма...или су га убацили нешто??Па он је задњи који треба да се јави.

Name

исто

15.08.2020 07:53

једном полицајац, увијек полицајац. само за себе и своје семе. увијек иста удбаска прица

Name

Прика

14.08.2020 18:48

Све си у праву,само фали истински водја.неко ко мозе повест устанак и ко неце,кад мало загусти побјец и оставит народ на цједилу.многи само поцну прицу лијепо нападају ал само док им ови из резима зацепе уста ил новцем ил их уцијене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Прика

14.08.2020 20:57

Дијелим твоје мишљење.

Name

Комаданте

14.08.2020 18:51

Свака цаст! Успостави линију са борцима додји у РС и поведи нас! Цовјеце за поцетак има ес 100.000 бораца прекачјених из ровова! Не бојимо се ми никога осим драгог Бога!

ОДГОВОРИТЕ
Name

или џа или бу

14.08.2020 18:52

томо ковач проверени патриота, у рату профитирао и он прича сада о томе како би требало да буде, фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Резимски пси

14.08.2020 20:31

Препали се за (ницим заслузене) привилегије па кренули у хајку по овом цовеку? Да народ зна, какви хостаплери примају плату по БЛ...

Name

ВЕТЕРАН

14.08.2020 18:52

Дођи овамо у РС па да рјесавамо ствари, доста нам је поповања из Србије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бурке

14.08.2020 18:54

Томи досадно,проћердане паре од голфова и ХВО услуга за рентање илиџанске артиљерије и тенкова...пекаре слабо раде па му пала на памет понижена и обесправљена фукара...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деутсцхланд

14.08.2020 19:01

Борци су показали,лице на убиству сина,њиховог ратног друга,Давида,Драгицевица,стите лопова лукаца,и Додика дезертера,Црква исто лоповлук стити,

Name

Бато Б

14.08.2020 20:06

Не лупај глупости за голфове и ‘рентирање’ тенкова, нема нико право да блати још једног од кључних људи заслужних за одбрану и останак Срба у сарајевском пољу( у току рата) а и у цијелој Републици Српској. Што се тиће текста, ПОДРШКА

Name

Душан

14.08.2020 18:55

Ето Новембра па гласајте за Доду и СНСД . Продајете се за један сендвич и пиву и 4 год кукате.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Долази ново вријеме

14.08.2020 18:56

Не требамо висе бити погнуте главе! Страх не постоји код бораца. Треба нам водја! Ова црвена куга мора нестати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

14.08.2020 19:14

Ако будете имали водју имате само 1%сансе да успијете 99%це те бити издани од водја.Спонтани народни бунт једино рјесење и ријесити се и издајника СДС и ове Снсд-е секте.Веома теско јер се много цекало.

Name

14.08.2020 20:21

Па узмите Додика младјег за водју,пра о рјрсење.

Name

Рођак

14.08.2020 18:58

Јадан је овај народ,кад о његовој судбини брину Дукиићи Ковачи и слични њима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Роцко

14.08.2020 19:28

Јос додај и Додика и Цвијановицку кад си тако паметан.

Name

Удбашка посла

14.08.2020 19:00

По оној пословици Да се Власи не досјете тако и Томо Ковач спомиње само ствараоце.Очигледно да су се он и Крајишник у рату нешто сукобили односно нису се расталили!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.08.2020 19:09

Ти си ОЗНА! све знас. Сада сендвиц у руке и трци у комитет и исприцај како си паметан.

Name

Алан Форд

14.08.2020 19:07

Лако је србовати из Београда. Довуци своју гу*ицу у БЛ па предузми нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дочек.

14.08.2020 20:33

Боље да доста до Сехер Сарајево. Тамо ће му спремити свечани дочек.

Name

Мирослав

14.08.2020 19:10

Нешто се ови јарани Додикови пред изборе раскокодакали, Радишић, Дукић, Ковач, још им фали Ђаковић и они рушиоци из хотела у Тузли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

14.08.2020 19:13

Лако је бити генерал далеко од прве линије

ОДГОВОРИТЕ
Name

бос

14.08.2020 20:15

Томо је био генерал са прве линије.

Name

Ре Бранислав

15.08.2020 04:00

Томо је био генерал у првој линији. То знам. Али и што се тиче и профитерства, није лоше прошао.

Name

Милош

14.08.2020 19:15

Постовани генерал би требао бити мало јаснији по питању тога какво то зло борци треба да ријеше за дан и на који начин. Нису ми баш јасни ови генералови радикални ставови, гдје је био досад и како мисли да се било шта може за дан ријешити?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обрад Богдановић

14.08.2020 19:15

добро написано само мало тезе спровест у дјело ал нека таки људи моја подрска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо Нинић

14.08.2020 19:16

Борци се нису бавили политиком, него су се борили за своју отаџбину и вјековна огњишта да буду своји на своме

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

14.08.2020 19:16

Свака част и вријеме је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ф

14.08.2020 20:48

Поведи нас.

Name

Слободан Лазић

14.08.2020 19:16

Овоме изгледа црвени престали слати паре па би да револуцију из Београда дизе, прочитан си, данима си из оне несретне телевизије пљувао опозицију а црвене хвалио и цуварима српства звао....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.08.2020 21:04

Можда је боље да из БГ пребаци командно мјесто на Златибор, имао би бољи преглад територије.

Name

Миодраг Гатарић

14.08.2020 19:17

Е мој Томо, нестало шушке од СНСД-а па си окренуо ћурак. А кад се само сјетим напада на опозицију поготово код Миломира Марића ајме мени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки о57

14.08.2020 19:27

За ово стање је највећи кривац борачка организација Републике Српске.

Name

Мисо

14.08.2020 20:00

Јадни смо ми борци понизени и обесправљени Ја имам 38 година стаза борац прве категорије 50 пута добровољно даровао крв .Сад сам на бироу без марке примања. Оболијо сам немогу радити код приватника на будзет не могу нисам лојалан СНСДу немогу у пензију због фамозног закона о годинама старости тако да је питање да ли цу икад и доцекати пензију гдје сам бијо и ста сам радијо боље би било да сам погинуо на ратисту да не гледам ово зло оцима и ову проклету ненародну влст како их није грота и срамота ста нам раде.

Name

забринута

14.08.2020 19:21

Цисти популист,залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

14.08.2020 19:24

Ко је овај борац, хоће ли ми неко појаснити?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др.

14.08.2020 19:30

Цовјек је веома лијепо и аргументовано описао полозај вецине свих борацких категорија. Предлозио рекао бих једино логицно рјесење. Само нам треба слога и одлуцност да након 25 година прекинемо ово стање јер смо заслузили много боље и другације. Пустите ове вјеците критицаре: "нема даму" , "боље ти је у белом граду" итд. То није сустина прице и то нису борци него провокатори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко,њемацка

14.08.2020 19:30

немају борци ни муда ни слоге,да се побуне,а да се и побуне тукла би их полиција као и оне из покрет за давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ванземаљац

14.08.2020 20:34

Имају избори господо, стање не ваља, само изаћи и гласати и ове кретене послати на сметљиште, лопове бахате а ако има више оних којима одговара лоповлук, све ок, владајте и даље.

Name

Мала

14.08.2020 19:31

А и ти Ковач побјегао у Србију и отуд паметујеш

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.08.2020 20:12

А ста ти цекас?

Name

Томо

14.08.2020 19:36

Све нешто хоће а живе у Бг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

14.08.2020 19:37

Јос једна подјела народа.Исто срање као пред изборе у Србији.Нема добрих, нестали, остаде само .....!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лана

14.08.2020 19:47

Лако је живети у Србији и причати причу,него дођи ти Ковачу у Републику српску па удружено са борцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Дудук

14.08.2020 19:52

Не лапрдај, Томо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДД

14.08.2020 20:01

Ковац ти си исти као Додик, Краисник И други.Опљацкао си И ти подобро РС, отворио фабрику у Зворнику, Херцег Новом...., а сад хускас сиротињу да равнају рацуне измедју тебе, Додика, Краисника И других вама слицних.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

14.08.2020 20:10

100% у центар мете. .

Name

Мисо

14.08.2020 20:20

Слазем се са Маком зато је ојацана полиција да стити ненарудну власт од сопственог народа зато су дали полицији да могу у пензију по најповољнијим условима и без обзира на године старости.Наса полиција не смије никоме ниста ни мигрантима али кад треба туци сопствени испацени народ ту су најјаци

Name

Сарајлија 1 категорија

14.08.2020 20:21

По трећи пут пишем! Лопов најтеже категорије, Жао ми је бораца ван Сарајева који то нису могли видјети и наседају будалаштинама Ковачевим!

Name

555

14.08.2020 20:47

Разлика је само што су ови крали у рату а ови у миру и не стају, дајте нове људе само не као овај магарац Селак, треба дати шансу Драшку и Јелени, ништа се не може изгубити, само добити а довољно је само да се овај буџет троши намјенски и без лоповлука а не сваки пројекат да је скупљи 5 пута, то је криминал на штету ентитета, нас грађана, зар смо толико неписмени и заглупљени, па малом дјетету је јасно да ови на власти краду на све стране, али такав смо ми народ а нагоре ми је кад погледам снимке из 2.свјетског рата колона срба иду на клање и убијање, ћутке и један за другим а они их убијају а они чекају свој ред, па убиј једног голим рукама, зубима прекољи, тако и ово са политиком, ћутимо и гледамо и не излазимо на изборе. ВРИЈЕМЕ ЈЕ ДА СЕ ПРОБУДИМО па ако и нови не ваљају, па мјењајмо их сваке 4 године.

Name

Илиџански ратник

14.08.2020 20:09

Браво министре, истинским и часним борцима је драго што си се недвосмислено отклонио од Разбојника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишевићи

14.08.2020 20:11

Браво Томо

ОДГОВОРИТЕ
Name

софроније

14.08.2020 20:12

е овај је јос гори од додика и његових , не дао бог да нам додје сарајевска ратна мафија у коју овај спада јели би коријење и кору , због оваквих додик никад неце изгубити , додик је за ове мила мајка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ра

14.08.2020 20:28

Какви мој томо борци седамдесет посто борачке популације подржава ову власт само би најхрабрији изашли на улице а ови смрадови остали несмију се јавити од додика

Name

Док Холидеј

14.08.2020 20:51

ТОМО ДОБРО ПРИЧА али и мене чуди његово понашање донедавно је био на страни позиције он и онај андан шта се сад деси .

Name

поноћ

14.08.2020 20:13

Томо је Бога ми био овдје у РС кад је требало, нема му се шта рећи, храбро најхрабрије. А шта су све проћердали ови што нису били ту кад је требало? А сад арче. Дај Боже Томо да се људи освијесте икад. Сви народи у БиХ на власти имају националне странке само србима не треба национална већ се ухватили издајничког СНСД ,жалосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јдфхке

14.08.2020 20:15

Рече генерал пекар. Који не зна шта ће од пара. И који не живи у РС и не дијели судбину свога народа. Него опет по нечијем наговору се активира. Уживај у својим парама и живи деда, играј се са унуцима. Отишао си у пензију прије 100 година, шта се сад враћаш као зомби

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ања

14.08.2020 20:45

Треба позвати да се борцима придрузе незапослени, пензионери, слабо плацени радници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Невенка

14.08.2020 21:30

Овај цовјек је у праву,само треба да позове и породице бораца,и све цестите људе,да се мијења ово накарадно друство,болесни систем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ронин

14.08.2020 21:42

Брате овдје лудило завладало право ..висе се не зна ко је за кога..дезертери о рату и одбрани републике,профитери о поштењу,газде о закону о раду,борачке о тудјим правима,политичке лопузе и превртачи о јединству народа.несрецници сањају њемачку,дијаспора сања завичај.све слудјено сем малог броја постених превараната посвећених пројектима личног богацења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арса

14.08.2020 21:42

Сваку власт, а посебно корумпирану и тиранску највише боли да остане без новца којим се одржава на власти. Најсигурнији прилив новца за режим јесте ако народ редовно плаћа порез и рачуне...значи, сваки режим се може срушити без насиља и крви једноставном грађанском непослушношћу, на пример, када би народ дошао памети и одлучио да три месеца не плати струју, воду, грејање, кабловску, телефон, одвоз смећа, тв претплату, е тада власт не би могла да утужи цео народ и систем би се урушио као кула од карата. Значи, никакво насиље и улудо проливање крви, елегантно и сложно их ударити по џепу и довести нову екипу и ставити јој до знања да и они могу отићи на исти начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

14.08.2020 21:52

Па драги борци, ви, управо ви сте ово и створили. Размислите мало. Ви сте управо ово створили, ви и нико други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Велицанствени

14.08.2020 22:49

Зар није Додик стваратељ РС? Салу на страну! Сами сте криви сто гласате годинама за исте лопове и опет це те гласати за њих јер це вам пред изборе сваста обецавати/слагати. Купе васе гласове за 20 мараке. Памет у главу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тенк

14.08.2020 23:54

Изгледа да је Доди одзвонило.До јуце га и Ковац и Рајко подрзавали а ево сад лесинари нападају.Нека тако и треба да бог да вас бог све одњео у п.м.Несто се кува.Изгледа да је бурлету истекао рок трајања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ајде

15.08.2020 02:15

Откуд сад овај кримос позива борце на побуну ? Вријеме јесте али не у друству са оваквим ратним профитерима који су давно склонили дупе одавде и изградили царство са опљацканим парама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

15.08.2020 04:14

Фала ти бозе да има неко да проговори за ове биједнике сто се називају борцима.А стасмо ми то створили приватну дрзаву гдје царују дезертери тајкуни мафијаси једном ријеци себи срамоту.Капитулирали смо пред лоповима сабери мо се јос једном због наси млади цега се бојимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

15.08.2020 04:19

Срета сто и медју борцима има папака и то они у врху.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боро

15.08.2020 04:26

ово је само један од папака и прелетача . Погледајте шта је причао на Хепију са Марићем . Без образа и карактера , а још уз то велики дужник држави и радницима .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАНГУБИЋ

15.08.2020 04:53

Чини ми се да је и Ковач почео трошити своје паре

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОСЕТИЛИ СЕ ПОДРЕПАШИ

15.08.2020 05:06

РЕВОЛУЦИЈЕ,КАДА ЈЕ НЕСТАЛО ЏАБАНЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дисидент

15.08.2020 05:11

Ово важи и за пензионере!! И ствар је готова. Ако новоизабрани буду као и ови мијењај одмах а не чекај да пусте жиле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

15.08.2020 05:37

Па зар ви не видите да се припрема ДОДИК МЛАЂИ, да се планира ићи на дуге стазе.Значи јођ један зивотни вијек под династијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ

15.08.2020 05:43

А зашто смо се и борили, мајко родјена ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

сенберац

15.08.2020 05:48

богте благословијо нови карадјордје возду благо мајци којате роди бице добро и србима увексе роди степостепановиц да стане на цело срба или нови радомир путник или зивојин мисиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

15.08.2020 05:52

Гледајући већину ових коментара испада да нама борцима тече мед и млијеко и да ништа не треба мијењати, а ми на ивици пропасти и још треба да слушамо ове дезертерске демагоге, који су за вријеме рата трговали, пљачкали фабрике и добро се обезбиједили па сада могу да хвале ову власт која им штити незаконито стечени капитал. Правим борцима је дошла вода до грла и једно је јасно да овако не може даље треба хитно мијењти овакво стање и власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

15.08.2020 06:54

Прави борци су одавно под земљом а лагано им се придружују и ови тешки РВИ. Ти што рачунаш ове садашње праве борце па 2/3 су ти се приклонили и стопили са овом садашњом лоповском влашћу. 1/3 нас има који таворимо од данас до сутра и од нас се нема шта очекивати. Једноставно смо потонули. Борци, борци, ма који борци? Ку**ц борци.

Name

ЛЕОТАР

15.08.2020 07:31

КАДА ПОГЛЕДАМ КАКО ИЗГЛЕДА РЕП.СР(ПОЛИТИЦАРИ И ОВИ ОКО ЊИХ) ОНДА БИ СВЕ ОВЕ СТВАРАОЦЕ И БОРЦЕ ТРЕБАЛО ДОООБРОО КАЗНИТИ ...ЈЕР ОВО СТО СТЕ СТВОРИЛИ И ЗА СТО СТЕ СЕ БОРИЛИ ЈЕ ..МА НЕЦУ ДА ЛАЈЕМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

15.08.2020 10:42

Треба наћи неког ко нема ораса у џеповима да поведе борце да се не прода ко Вукотић

Name

Ветеран Ба

15.08.2020 17:13

Браво,,,

Name

Док Холидеј

16.08.2020 07:46

РЕ ЗА ЛЕОТАР ПОТПУНО СИ УПРАВУ ЈА СЕ ОСЈЕЋАМ И НЕКИ МОЈИ САБОРЦИ КРОЗ ПРИЧУ КАО РОДИТЕЉИ КОЈИ СУ РОДИЛИ ДЈЕТЕ МОНСТРУМА И МАЛТРЕТИРА ИХ А ОНИ ШУТЕ ДА САКРИЈУ СВОЈУ БРУКУ Е ТО ЈЕ СА НАМА БОРЦИМА. ЗА НАС НЕМА ПЕРА А ОНИ ЖИВЕ КАО БОГОВИ И ЊИХОВЕ ПОРОДИЦЕ А БОРЦИ И ПОРОДИЦЕ СЕ ЛИЈЕЧА УЗ ПОМОЋ ХУМАНИТАРНИ БРОЈЕВА.

Name

Даг

15.08.2020 12:25

Фала Богу да има неко нормалан и да позове Ове унесрецене на реаговање и ослобадјање овог зла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нотар

15.08.2020 15:27

Што се тиче текста и његовог садржаја слажем се, само сумњам у твоје намјере. До јуче си бранио режим. Ако си искрен и освјестио се, односно прогледао, у реду, али, али..... , Знам да ниси од оних који се плаше, али исто знам да си од оних који су пуни властитог хвалоспјева, што се могло видјети из твојих гостовања код Марића, гдје си се представљао, да си све знао, да си о свему и одлучивао и слично, зато мислим да си нешто наумио, да се на вријеме јавиш, јер си свјестан неминовних промјена, а још ниси истрошен психофизички, али добро, ударај по режиму јер не ваља. Опет кажем имаш и заслуга, али и наплатио си их.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

15.08.2020 19:10

Можда су ти намјере искрене али после свега ко теби да вјерује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српсцанин

15.08.2020 22:50

Томо одлепио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

16.08.2020 05:12

Он мисли да смо све заборавили његове нестаслуке, омастио је бркове у рату као и његов пајтас обрван..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

16.08.2020 06:09

Ста сад он соли памет војницима и официрима ? Гдје је до сад био ?? Сто није критиковао црвене прије ? Ста је Ковац до сада урадио за припаднике ВРС ? Нема висе кајмака од црвених па се досјетио Бораца ? Прелетац, најгора врста људи. Сви се Бораца сјете пред изборе. Ковац, додји у Бањалуку па реци то црвенима у оци ! И немој хускати Борце да праве нереде по улицама ! Ти као полицајац, знас добро да је то казњиво ! Покварен си као муцак !

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

16.08.2020 07:26

Поведи и идем први за тобом па макар и у смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вељко

16.08.2020 07:39

Господо, борци требали сте одмах после 96 да реагујете и не дозволите пљацку РС од стране политицара а не сад несто тразите кад је цијела БиХ и РС на апаратима за дисање јер сад празно не пуца све је досло до дна

ОДГОВОРИТЕ
Name

сапиент сат

16.08.2020 07:50

И ста онда друзе Ковац,кад их смјенимо?Имас ли одговор?Из овога твог размисљања види се колико си плитак у политици.За Карадица си био пандур,а никако политицар,јер си незналица за политику.Некаква политицка ујдурма из Херцеговине!?Ововремена "лијева скретања"?Сада би и Родољуб Драсковиц мало да буде политицар.На нивоу сте политицке памети оних који позивају на револуцију на улици.Казите ста онда када ове смијенимо.Нецете имати подрску икога у Србији, који иоле зна ствари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико никановиц

16.08.2020 08:53

Све је то у реду али је господин у Србији?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новљанин

16.08.2020 17:21

Је ли то онај часни Томо Ковач који 1992. довезе у Херцег Нови комплетну опрему за пекару која брзо поче с радом, а брашно камионима редовно стизало из БиХ. Кажу да народ није гладан,бар хљеба да има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

17.08.2020 09:34

Е Томо у праву си за то што пишеш,међутим када је након рата требало профилисати будући статус већина вас се окренула криминалу и пљачки,започетој у току рата,а и ти си ту.За оне малобројне који су остали упорни пуштени су да се над њима иживљавају управо они против којих су се борили,лопова,а за тежак положај важила је крилатица "није се снашао",сада је за много тога касно....

ОДГОВОРИТЕ