Реал први фаворит за круну, љутом Месију квота 2,80

ВРАЋА НАМ СЕ ПРИМЕРА: Реал први фаворит за круну, љутом Месију квота 2,80. Виљареал и Севиља се значајно појачали, Валенсија распала

Фудбал 11.09.2020 | 10:31
Реал први фаворит за круну, љутом Месију квота 2,80

Цијели свијет је недјељама брујао само о њему. О Лионелу Месију. И његовом, учинило се на тренутак, извјесном растанку са Барселоном.

Али предсједник Ђозеп Марија Бартомеу је био упоран и на крају га је задржао у Барселони. Љутог, али присутног. А тек сада ћемо заиста да видимо колико је Меси стварно побјеснио и како ће се носити са тим. Јер овог викенда враћа нам се Примера, званично најквалитетније национално првенство у Европи, озбиљно уздрмано разочаравајућом Лигом шампиона у којој шпански клубови нису добацили ни до полуфинала.

Сада ће сигурно жељети да покажу да су и даље најбољи. Реал прије свих. Нису много мијењали у Мадриду овог љета, нико суштински важан није отишао из тима Зинедина Зидана, сада јачег за повратника Мартина Едегарда. Реал ће, додуше, ове прве недјеље одмарати, пошто је, као и Барселона, Атлетико и Севиља, добио продужени одмор због наступа у Европи.

Краљевски клуб је свакако први фаворит за одбрану наслова првака, пошто се прогноза да ће Мадриђани и наредног маја бити на трону у МОЗЗАРТ кладионицама плаћа квотом 1,65. Квота да ће Барселона са Роналдом Куманом и подмлађеним саставом бити побједник првенства износи 2,80, Атлетико је већ далеко иза са округло 10, док сви остали могу у фолдер “аутсајдери“ пошто је четврта на листи Севиља са 30.

Севиља је иначе уз Виљареал урадила вјероватно најбољи посао у прелазном року, откупила Суса, довела Оскара Родригеза, вратила Ивана Ракитића, истина остала без Евера Банеге. Виљареал је прошао најбоље, за смијешно мале паре је довео Франсиса Кокелана, за џабе Валенсији узео капитена Данија Пареха, из Реала на позајмицу довео Такефуса Куба и са МОЗЗАРТ квотом 1,60 изразити је фаворит против Уеске у недјељном окршају на Мадригалу.

А кад се већ дотакасмо Валенсије, чини се да је клуб са Местаље највећи губитник љета, газда Питер Лим је све носиоце игре ставио на оглас, продао Родрига, Ферана Тореса, Кокелана, остао без Пареха и Езекијела Гараја па вјерујемо да навијаче чека једна болна сезона о чему свједочи и квота 2,05 у комшијском дербију са Левантеом

Што се тиче осталих, треба рећи да је Реал Сосиједад успио да искористи крхка осјећања супруге Давида Силве и побиједи Лацио у трци за потпис живе легенде Манчестер Ситија, док ће балканску колонију у Примери – ове сезоне јачу за Филипа Малбашића и Ђорђа Јовановића у промовисаном Кадизу – поново предводити Марко Дмитровић чији Еибар против Селте у суботу од 16 сати и отвара првенство.

Тип да Дмитровић неће примити гол у МОЗЗАРТ кладионицама плаћа се квотом 2,95.

Завали се и уживај. Враћа нам се Примера.

(БН Фото; Профимедиа.рс)) 

Коментари / 0

Оставите коментар