Лука Јовић дио посла вриједног 100 милиона евра

Србин дио посла вриједног 100 милиона евра, највећи ТРАНСФЕР љета. Какав посао, италијански "Медијасет" јавља како је све завршено и за Реал Мадрид ће ускоро потписати Лаутаро Мартинез.

Фудбал 14.09.2020 | 21:38
Лука Јовић дио посла вриједног 100 милиона евра

У Интер ће прећи Лука Јовић уз доплату од око 60 милиона евра.

Италијански медији пишу да је посао вредан 100 милиона евра, Јовић и додатак у новцу за Лаутара који је протекле сезоне био један од најбољих нападача Серије А, пише Блиц Спорт.

Медији у Милану тврде да је аргентински нападач већ договорио и услове са “краљевским клубом” у ком ће годишње зарадити 8.000.000 евра.

Мартинез је био повезиван са Барселоном у претходном периоду, али је због катастрофалног стања у каталонском тиму ствар пропала те је ситуацију искористио Реал.

Навијачи миланског тима су се надали да се ради о преговорима о останку и новим условима, присталице Барселоне да се ствар ипак помјерила са мртве тачке, док су најбоље прошли очигледно у Мадриду.

Средину ће након овог посла промјенити и српски нападач Лука Јовић. Чинило се да ће након овог лета ипак остати у Реалу послије пуно приче о селидби, али би доласком Мартинеза знатно мање простора остало за Србина који је битан дио трансфера јер ће се преко њега Мадриђани растеретити дијела трошкова.

Недавно се појавила прича како је Зинедин Зидан одушевљен напретком српског репрезентативца овог љета, али је ипак одлучио да му не да шансу.

Овог љета је већ један Србин био велико појачање Интера – Александар Коларов.

(Спорт Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ТЕШКО НАМА

14.09.2020 21:23

ЈОВИЋ ЈЕ СЕБИ НАШАО ПРОБЛЕМ ЗА ЦИЈЕЛИ ЖИВОТ. МАНЕКЕНКА ЈЕ УРАДИЛА ШТА ЈЕ ПЛАНИРАЛА И ОН ЈОЈ УСКОРО ВИШЕ НЕЋЕ НИ ТРЕБАТИ. САМО ДЕБЕЛА АЛИМЕНТАЦИЈА ЋЕ ДОБРО ДОЋИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.09.2020 22:17

Ти знаш магарац ко ће коме требати......Мислиш, ако тебе жена гледа кроз то што немаш кеса и пара, да је тако са свима магарцино.....

Name

Боки

15.09.2020 03:28

Како сви брину о Јовићу данс шта каоко . Његов избор његова одлука . Ја сам сретан кад други успјевају напредују и желим свима да су сретни .

ОДГОВОРИТЕ