Ани није до секса али јесте до "просека"!

У недељи када слави 42. рођендан и очекује премијеру спота за нову песму "Није ми до секса" папарацо Курира усликао је Ану Николић у једном престоничком локалу.

Забава 22.09.2020 | 19:45
Ани није до секса али јесте до "просека"!

Иако је драстично смршала и линију довела до савршенства, а и каријера јој иде узлазном путањом, певачица није била у баш добром расположењу. Ана је дошла у кафић сама и била је видно нерасположена, с маском на бради, а подочњаке и поспаност је покушала да закамуфлира великим сунчаним наочарима. Носила је и шешир великог обода, који јој је сакрио пола лица.

Чим је села, Ана је одмах наручила, а шта друго, него алкохол. Пошто јој је конобар донео чашу "просека" с јагодама, певачица је мало живнула. Али не задуго. Чим је узела телефон, променила је расположење, а по свему судећи, неко је успео да је баш изнервира својим порукама. Николићева је својим нервозним понашањем успела да привуче пажњу осталих гостију кафића, па готово нико није могао да склони поглед с ње, посебно када је више пута устајала и седала за свој сто.

Да ли је с друге стране везе био њен бивши супруг Стефан Ђурић Раста или је неког чекала, па је друга страна испалила, нисмо успели да сазнамо. А можда ћемо ускоро нешто и чути, пошто је познато да Анине приватне поруке и снимци често исцуре из њеног телефона и заврше у јавности, што посебно обрадује њене многобројне фанове, који једва чекају да овакав садржај постане виралан на друштвеним мрежама.

Надамо се да ће певачица успети да реши своје проблеме, који је често ражесте, али следећи пут без алкохола, који су јој након операције смањивања желуца лекари стриктно забранили.

Извор: Курир.рс фото: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар