Сутра 4.000 потрошача у Семберији без електричне нергије

У дијелу Семберије сутра ће 4.000 потрошача бити без електричне енергије због радова на постројењима, најављено је из дистрибутивног предузећа "Електро-Бијељина".

Република Српска 22.09.2020 | 18:35
Сутра 4.000 потрошача у Семберији без електричне нергије

Од 8.00 до 16.00 часова без електричне енергије биће потрошачи у мјестима Остојићево, Батковић, Мала Обарска, дио Велике Обарске, Горњи и Доњи Бродац, Балатун, Велино Село, те у појединим засеоцима у Горњем и Доњем Црњелову.

Најављене радове изводиће предузеће "Електропренос БиХ" на трафостаници "Бијељина три", а радници "Електро-Бијељине" ће истовремено извршити годишњи ремонт трафостанице "Остојићево".

Током радова без електричне енергије биће потрошачи који се снабдијевају са далековода "Батковић", "Црњелово", "Бродац", "Бегов пут" и "Тополовац".

Због радова "Електропреноса БиХ", у трафостаници "Бијељина три" у јутарњим и поподневним часовима биће неколико краћих застоја на далеководима "Жељезничка" и "Ковиљуше".

Из "Електро-Бијељине" је упућен апел потрошачима да уваже најављене радове и застоје на мрежи, уз подсјећање да су обавезни да изврше неопходан годишњи ремонт постројења

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар