Мики Манојловић је због Прлета и Тихог хтео да напусти снимање "Отписаних"!

Култна југословенска телевизијска серија "Отписани" једна је од оних која је обележила српску кинематографију.

Забава 22.09.2020 | 22:23
Мики Манојловић је због Прлета и Тихог хтео да напусти снимање "Отписаних"!

Снимљена је  1974. године, а због огромне популарности две године касније снимљен је и наставак "Повратак отписаних". 

Овај пројекат окупио је нека од највећих имена српског глумишта, а међу њима су легендарни <а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/337511/драган-гага-николиц" дата-таглинк="Драган Гага Николић">Драган Гага Николић и <а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/38072/воја-брајовиц" дата-таглинк="Воја Брајовић">Воја Брајовић, који су тумачили главне јунаке, а неколико сцена имао је и <а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/6978/мики-манојловиц" дата-таглинк="Мики Манојловић">Мики Манојловић.

Николић је једном приликом испричао анегтоту са сета, те је тада открио да је Манојловић због њиховог штоса хтео да напусти снимање. 

"Смислили Воја и ја да, као холивудски глумци, купимо столице и напишемо имена. Договоримо се с реквизитером да, кад Мики дође на снимање, изнесе те столице. Дођем ја, пуцнем прстима и реквизитер донесе моју столицу. Гледа Мики, гледа и каже: “Донесите ми столицу“ Тек ће реквизитер: “Нема за тебе, то је само за главне глумце”. Мики је дигао фрку, хтео је да напусти снимање", испричао је покојни Драган Николић својевремено. 

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-09-22/09222020065620.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="663" />Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар