Повријеђено петоро у судару Хитне помоћи и аутомобила

Пет особа је повријеђено у саобраћајној несрећи која се вечерас догодила у Тузли, потврђено је за Клиx.ба из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона (МУПТК).

Босна и Херцеговина 22.09.2020 | 19:24
Повријеђено петоро у судару Хитне помоћи и аутомобила

Потпарол Управе полиције МУП-а ТК Амра Капиџић за Клиx.ба је изјавила да се саобраћајна несрећа догодила у улици Армије БиХ.

Прецизирала је да су учествовали аутомобил и санитетско возило из Грачанице те да је пет особа задобило тјелесне повреде.

Степен повреда биће познат накнадно, а до узрока судара доћи ће полицијски службеници који обављају увиђај.

До окончања увиђаја саобраћај је обустављен у улици Армије БиХ.

(Клиx)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Трумп

22.09.2020 18:00

Нико висе не фирма сирене полиције хитне или ватрогасаца ајде на западу да се не склоне па ћете видјети ал какво правосудје у БиХ ово је добро !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Домаци странац

22.09.2020 19:24

Одговара ти псеудоним. Појма ти немас о закону о саобрацају. Разлог ове саобрацајке је коцијас за воланом и прст на "пуљки" за "свирену".

Name

Смрт фасизму

22.09.2020 21:27

Какав год је разлог нема оправдања не постовати “возило за специјалне намјене” у овом случају медецинско возило(хитна кола)!Возац модицомског возила ако је прекорачио овлаштења треба да буде санкционисан (мада постоји мања могућност ) злоупотребе звучног сигала(сирене)није искљуцено да се десила !Увидај свједоци и у конацници судски органи одређују кривца .Градани НЕ могу игнорисати такав слијед догађаја ! Остало је САМО Махаласење!

ОДГОВОРИТЕ