Љупка би све опет исто: Симке је ожењен ал само на папиру!

Љупка Стевић, која је свој бившем дечку ожењеном полицијском генералу Драгиши Симићу разбила кола, али и поцебала усну, каже да би, када би могла, све урадила исто.

Забава 23.09.2020 | 17:25
Љупка би све опет исто: Симке је ожењен ал само на папиру!

- Не бих говорила о њему, већ о нама. Не знам шта бих рекла, он је ожењен човек, али какве то везе има. Колико људи је ожењено на папиру, па свако са стране има свог партнера. Да, он је ожењен, али ја сам га волела - рекла је Љупка, а питање о Симићевој супрузи није јој пријало. 

Подсетимо, генерал је ожењен и има четворо деце!

Упркос скандалу који је направила Љупка је тренутно најтраженија певачица на естради.

И док је једни осуђују а други подржавају, певачици пословне и љубавне понуде стижу са свих страна. Власници престоничких клубова, али и оних по Србији који су почели да раде, спремни су и дупло да плате за њен наступ, а има и оних који не питају за цену. Али то није све. Прегледи њених песама на Јутјубу су скочили за чак пола милиона. Да не причамо о еуфорији која због ње и даље влада на друштвеним мрежама, где се шерује видео у којем се јасно види како ломи стакло и буши гуме на колима.

Иако јој је овај скандал донео побољшање у каријери, што је заправо и најчешћи случај на естради, Стевићева је решила да га остави иза себе и да живот промени из корена. Она, према нашим сазнањима, покреће приватни бизнис.

- Тај човек ме више не занима у животу. Толике године ме је лагао и измишљао, а ја сам увек била ту. Сада је дошло време да се посветим себи и ништа ме друго не занима осим мој живот. Ја сам том човеку сачувала брак, е сад има да вратим свој живот. Млада сам и више нећу да губим време на будалаштине - поручује Љупка за Курир.

Извор: Курир.рс/ Србија Данас фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар