Поповић тужи Северину због алиментације

Северина Којић већ месецима не плаћа алиментациију од 160 евра за сина Александра па је бивши партнер Милан Поповић решио да је тужи. Она је у марту престала да шаље новац за свог наследника јер је, како каже, збок короне у тешкој финансијској ситуацији.

Забава 28.09.2020 | 07:38
Поповић тужи Северину због алиментације

"Северина је крајем прошле године изгубила старатељство над сином Александром. Тада је добила пресуду да дечаковом оцу Милану Поповићу мора сваког месеца да шаље 160 евра за алиментацију. Међутим, од марта није дала ни динар и зато је Милан решио да је поново тужи. Да се разумемо, он има довољно новца и без тих њених пара, али је пресавио табак из принципа", рекао је добро обавештени извор и наставља:

"Севе и Милан се тужакају за сваку глупост и тако се свете једно другом.Он је њој годинама плаћао 2000 евра месечно за алиментацију, па га нервира када она сада каже да нема 160 евра да пошаље за своје дете."

Хрватска поп звезда је преко адвоката поручила да са алиментацијама касни због короне.

"Она тврди да је због пандемије у веома тешкој ситуацији и да тренутно није у могућности да сваког месеца издваја 160 евра. Нема приходе, нигде не наступа, а и сама је због лечења од корона вируса неколико недеља провела у изолацији. Преко свог адвоката је поручила Милану да ће своје обавезе уредно измирити чим буде у могућности. Поповић се баш изнервирао јер јој ништа не верује и рекао је свом правнику да подигне нову тужбу", каже извор.

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Кебиц

28.09.2020 06:05

И Бог створи кафанску певацицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нек наступа

28.09.2020 06:17

Нека наступа гдје горе црвени фењери.Мисле они биће до краја

ОДГОВОРИТЕ