Бане о разводу: Ово је моја последња љубавна прича опевана у стиховима!

Бане Мојићевић гостујући у једној емисији причао је о својој новој песми која је настала после развода од Милице после седам година брака.

Забава 28.09.2020 | 16:39
Бане о разводу: Ово је моја последња љубавна прича опевана у стиховима!

"То је моја последња љубавни прича опевана у стиховима. Јако сам срећан што сам овакву песму снимио, прављена је за сва времена", рекао је Бане, па наставио:

"Да сам знао да можемо овако врхунски да комуницирамо најбоље до сада ја бих рекао. Боље је него икада у нашем односу, договарамо се отворено око обавеза и планова, не бих ништа мењао за сада. Више од пола године нисмо заједно, дали смо једно другом времена да животе вратимо у нормалу. Договарали смо се дуго."

Банетова деца према његовим речима, не трпе због развода.

"Деци је боље јер је све посвећено њима, њиховим жељама и потребама и то користе... Син је кренуо у први разред са шест и по година, доста му помажемо", признао је певач.

Када су певача питали да ли је сада спреман за нову љубав, он је кратко одговорио.

"Нисам размишљао у том смеру. Окренут сам постизању мира, деци и припремама за наставак каријере", каже Бане. 

Бане је истакао да није ступио у контакт са колегиницом Тањом Савић, која пролази кроз тежак период.

"Она зна да смо пријатељи иако се не виђамо често, волео бих да што пре изађе из агоније у којој се тренутно налази, то је трауматично искуство за сваку жену, престрашно је да се тако нешто догоди било коме", признао је Бане.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар