Измислио да има корону, побјегао са љубавницом!

Маниш Мишра (28) назвао је своју супругу и плачући јој рекао да је заражен корона вирусом. Говорио је и да ће се убити, те је породица избезумљена све пријавила полицији.

Занимљивости 28.09.2020 | 20:06
Измислио да има корону, побјегао са љубавницом!

Тада се клупко почело одмотавати, као у сапуницама.

Полиција је започела трагање за Индијцем након што је његов шогор прије мјесец и по дана пријавио да је нестао.

Становник Талоје, Мишра је радио у логистичкој компанији у ЈНПТ, Уран. Ујутро је кренуо на посао као и обично. Али навече је назвао супругу, рекавши да је из лабораторије добио резултате да је позитиван на Ковид-19, да више не жели живјети и прекинуо је позив. Тада је телефон искључен.

"Лоцирали смо његов мобилни телефон на два мјеста - Вашију и Аиролију.

Пратили смо његов мотоцикл у Сектору 17, Ваши. Ниједна лабораторија није никога тестирала с његовим именом",рекао је полицајац. Свим полицијским станицама и рибарима речено је да "пазе на мртва тијела".

"На основу посљедње локације мобилног телефона у Аиролију, скенирали смо све снимке ЦЦТВ камера из тог подручја и затекли га како улази у аутомобил. У међувремену смо такође непрестано испитивали његове пријатеље и породицу.

Дошли смо до сазнања да има љубавницу.

Уз помоћ информација које су пружили пријатељи, пратили смо га у Баваркуи, Индореу у Мадја Прадешу",рекао је Санђив Думал, виши инспектор полиције Ваши.

Мишра је пронађен у Индореу гдје је живио с љубавницом. Враћен је у Нави Мумбаи и предат својој породици.

Утврђено је и да је Мишра отпуштен с посла јер се недавно упустио у финансијску превару. Имао је аферу неколико година и желио се ријешити супруге и кћерке.

-Због тога је планирао "своју болест и самоубиство",рекао је Думал.

Извор: Агенције 

Коментари / 0

Оставите коментар