Брижит имала буран живот, 4 мужа и 100 љубавника а данас слави 86.година!

Глумица Брижит Бардо која је педесетих била једна од најлепших и најатрактивнијих жена, данас слави 86. рођендан.

Забава 28.09.2020 | 22:22
Брижит имала буран живот, 4 мужа и 100 љубавника а данас слави 86.година!

Она је велику популарност постигла у својим филмским остварењима, а њен љубавни живот интригирао је многе. Глумица се удавала 4 пута, имала је преко 100 љубавника, укључујући и жене, и изнела је тешку и нежељену трудноћу која ју је потпуно променила.

Брижит је живела у изобиљу од малих ногу је је рођена у богатој породици. Мајка је, још као малу, уписала на балет, а потом и на манекенство. Појавила се на насловници магазина "Ел" у мају 1949. године. Четири године касније, ова лепотица је постала узор млађој генерацији.

Са 16 година упознала је Роџера Вадима, асистента редитеља који је разматрао да ли би се Брижит могла појавити у његовом новом филму. Иако није добила улогу, пар се лудо заљубио и виђао се у тајности упркос противљењу њених родитеља. Она се већ тада први пут покушала да се убије, јер није могла да се уда за Роџера док не напуни 18 година.

За Вадима се удала 1952. године, а то јој је на неки начин био улаз у свет одраслих и свет филма. Вадим, који је радио и као фотограф и новинар, још у то време знао је како да искористи и медије у корист своје супруге. Зато је Брижит красила бројне насловнице магазина, стално се појављивала на телевизији и у свету моде. Од Вадима се развела након пет година.

Извор: курир.рс Фото: профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар