Муж глумице која се утопила сад живи са њеном сестром!

Бивши муж преминуле глумице Наје Ривере, Рајан Дорси (37) је почео да живи са њеном рођеном сестром Никајлом Ривером (25).

Забава 29.09.2020 | 21:39
Муж глумице која се утопила сад живи са њеном сестром!

Циљ је, како је Никајла истакла, тај да заједно одгоје Рајановог и Најиног сина Џоузија (5), који је у јулу ове године остао без мајке.

Подсетимо, звезда серије "Глее" је трагично изгубила живот у 33. години живота, када је 8. јула нестала на језеру Пир, а њено беживотно тело је пет дана касније пронађено на дубини од 25 до 30 метара и извађено из језера.

Узрок смрти младе глумице је утапање, а начин несрећан случај, навели су доктори који су радили обдукцију. Наја је тада, како су писали светски медији, успела да спасе сина, али не и себе.

Сада њеном ожалошц́еном супругу помаже Најина млађа сестра, а како се прича - нераздвојни су од трагедије која их је задесила.

Рајан и Никајла су се недавно заједно уселили у изнајмљену куц́у која има три спавац́е собе, где се брину о Џоузију, који је прошле недеље напунио пет година, а имају и помоц́ Рајанових родитеља. Пар проводи сваки слободан минут свог времена заједно и из куће не излазе једно без другог.

Манекенка, која је висока 180 центиметара, невероватно личи на своју старију сестру. Имају исте очи, нос и усне, а једино се разликују у висини. Од трагедије Рајан и Никајла су се ослањали у великој мери једно на друго и уживали су у међусобној подршци и утехи.

Међутим, сенку на све ово Никајла и Рајан бацили су 19. септембра, када су усликани у једном тржном центру, и то како се држе за руке, онако како се парови држе за руке.

Фанови преминуле глумице сматрају да се међу њима дешава нешто више од породичне блискости и да иста превазилази робинске односе.

Ексклузивну фотографију Дејли Мејла, на којој се Никајла и Рајан држе за руке, погледајте ОВДЕ.

(Телеграф.рс)

 

Коментари / 0

Оставите коментар