БН ТВ и у септембру најгледанија ТВ у Републици Српској

БН телевизија и у току септембра била је најгледанија, а Дневник 2 БН телевизије био је најгледанија информативна емисија на територији цијеле Републике Српске.

Гледаност 01.10.2020 | 16:08
БН ТВ и у септембру најгледанија ТВ у Републици Српској

Према резултатима "Аудиенце меасуремент",  једине овлашћене агенције за мјерење гледаности телевизијских кућа у БиХ, укупан шер БН ТВ у Републици Српској за свих 30 дана септембра и свих 24 часа дневно - износи 12,35 одсто, што нас и даље чини најгледанијом ТВ на територији цијеле Републике Српске.

Висока гледаност остварена је пажљивом креирању програмске шеме и богатим серијским, филмским, забавним и информативним програмом.

Када је ријеч о информативном програму, гледаоци у Републици Српској највеће повјерење и даље имају у централној информативној емисији БН телевизије.

Тако је Дневник 2 БН телевизије и даље најгледанија централна информативна емисија на територији цијеле Републике Српске. Укупан шер нашег Дневника 2 у септембру био је 33,81. Дневник 2 БН ТВ иза себе убједљиво је оставио централне емисије других телевизијских кућа, па и јавног сервиса.

Што се тиче БиХ, БН телевизија је у топ пет најгледанијих телевизија на територији цијеле БиХ. Програм БН ТВ за БиХ је на другом мјесту, послије ОБН ТВ. Укупан шер БН телевизије у септембру за цијелу БиХ био је 4,80.

Хвала вам, поштовани гледаоци, што нам указујете своје повјерење.

Ваша БН ТВ! 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ива

01.10.2020 17:11

Волим те ТВ. БН. Најбоља си !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоб

01.10.2020 21:32

🤐🤪🤪

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дан

01.10.2020 21:33

БН УВЈЕК БН! УЗ НАРОД ОБИЧАН, НА СТРАНИ ИСТИНЕ

ОДГОВОРИТЕ