Мина се предала молитви и Богу!

Певачица Мина Костић открива да тачно зна шта жели од мушкарца и сматра да њена јача половина поред осталих квалитета мора добро да зарадује, што је, по њеном мишљењу, можда и примарно, а до тад је своје срце дала Господу.

Забава 16.10.2020 | 18:33
Мина се предала молитви и Богу!

- Партнера немам, своје срце сам дала Господу и биће онако како он хоће. Уколико тај мушкарац наиде даћу му шансу, само не бих на сва звона причала о томе, то се онда изјалови. Знам шта хоћу, ите како сам научила. Знам да нећу некога ко није одговоран, ко не воли породицу, ко не зарађује и није имућан. Лаж је да не треба бити са неким ко има новца.

Дакле, партнер мора бити имућан?  

- Треба да је имућан, да зарађује и привређује. Нећу ништа његово узети, али просто, ја сам уморна од свега више. Од давања, не само финансија него и љубави.

Да ли си и даље у контакту са бившим супругом Игором?

- Наравно, ми ћемо цео живот бити у контакту и везани, имамо дете. Ћерка је управо код њега са својом куцом Кларом, која нам је нови члан породице.

Рекла си да си често у молитви, посвећена Богу и православљу?

- Наравно да јесам. Не читам молитве само кад ми је тешко, ево и док седим ја се молим. Гледам да та молитва тече и излази из мене, да је увек у мојим мислима. Захвална сам Богу што сам пронашла прави пут. Сад сам јако заинтересована да сам здушно и свим срцем уз православље и да кренем путем Бога. Јако се лепо осећам.

Од каде си пронашла прави пут, шта се то променило у твом животу? 

- Много се тога променило. Нервирала сам се због небитних људи и ситуација, неправде и свега тога, а схватила сам да је то била велика школа и лекција, то је све Бог дозволио не бих ли ја постала оно што јесам.

У лекције спада и избор партнера?

- Не мислим само на лоше везе него на све што сам прошла и стекла ово животно искуство.

Кајеш ли се због прошлости, да ли би нешто променила?

- Не. Мислим да је све морало тако да буде и да се деси. Не жалим, срећна сам и свима сам опростила. За све њих се молим. Волим људе и молим се да сви кренемо путем Господа, биће нам боље.

Извор: Курир.рс/блиц фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар