Бајден ће предати вашу будућност вирусу и затворити вас

Предсједнички избори у Сједињеним Америчким Државама биће одржани за нешто више од двије недјеље, а кандидати Доналд Трамп и Џо Бајден чине све да освоје симпатије и гласове бирача.

Свијет 19.10.2020 | 18:39
Бајден ће предати вашу будућност вирусу и затворити вас

Актуелни предсједник Трамп у походу је за другим мандатом, а према оцјенама неких анкета наводно заостаје 17 одсто за противкандидатом Бајденом. Један од главних аргумената кандидата из редова Демократа зашто гласачи не би требало да дају поверење Трампу јесте његов одговор на пандемију корона вируса.

Међутим, први човјек је на митингу у Невади објаснио да, иако је у тој земљи корона однијела скоро 225.000 живота, сматра да није ни требало да слуша медицинске стручњаке, истичући у више наврата да су им процјене у неким случајевима биле контрадикторне и погрешне.

Чак је и ситуацију у вези са “корона експертима” искористио као аргумент зашто људи не би требало ни да гласају за Бајдена, јер ће их он послушати ако постане председник САД.

– Ако гласате за Бајдена, он ће ваше послове препустити Кини. Предаће вашу будућност вирусу. Затвориће вас у куће – казао је Трамп током говора у савезној држави Невада.

– Он ће слушати научнике. Да сам послушао научнике, вјероватно бисмо сада имали земљу у великој депресији. Умјесто тога ми смо сада као ракетни брод, погледајте само наше бројеве – додао је он.

Према посљедњим подацима, стопа незапослесности је 7,9 одсто, што је драстично боље од 14 процената колико је било на врхунцу кризе.

Бајден се у међувремену огласио на Твитеру поводом изјаве првог човјека Америке.

(Телеграф)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Андриц

19.10.2020 16:55

Оп,оп,ста то реце,није требао слусати медицинске струцњаке.Гдје су сад ови сто говоре да се струка слије слуса,да ми овде не знамо ниста,да су струцњаци уцили сколе за то,итд...Ја,ако нисам заврсио медицину,не знаци да сам глуп и слијеп.А и ви сто сте се уср... у гаце,и сто стално спомињете зртве и њихове породице,ево питајте њихове породице ста би они урадили да се застите од вируса,ста они мисле да је исправно,па да видимо ста це вам реци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е,

19.10.2020 17:37

Колко је теби година? Основна?

Name

Ре Е,

19.10.2020 19:36

Не вјерујем да ти имаш и толико. Ово слово и зарез све говоре.

Name

Тадивоје

19.10.2020 19:05

Трамп је у праву ако Бајден сатаниста побједи ти глобалисти сатанисти це бацити цовјецанство у окове лазним вирусима,глобалним затопљењем,ратовима против тероризма и свим осталим праксама завјере....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре радивоје

19.10.2020 21:12

Мани се ти политике Радивоје. У најбољу руку је штала за тебе. Након онога што ти извали, ја ти додуше ни стоку не бих повјерио

Name

Ре Радивоје

20.10.2020 04:50

Е мој ре,вјероватно ти је то име цак и име лици на коментар,стока су поданици новог свјетског поретка а ти си оцигледно сам од себе стала али не цувар вец становник стале.

Name

ЦЦЦЦ

19.10.2020 23:34

Трампе Србине ,Србија је уз тебе. Косово је Србија.

ОДГОВОРИТЕ