Родитељи променили име детету због бесплатног интернета!

Компанија која нуди интернет услуге из Швајцарске, Тwифи објавила је недавно необичну понуду. Сваком родитељу који промени име свом детету, они ће поклонити бесплатан интернет на више година!. Што су неки родитељи и прихватили променили име деци звог бесплатног интернета ..

Занимљивости 20.10.2020 | 15:22
Родитељи променили име детету због бесплатног интернета!

Родитељи требају да ( што је услов интернет провајдера) детету дају име Твифијус или Твифија, а они ће за узврат поклонит бесплатан интернет идућих 18 година пише британски Миррор.

Правила су како наводи интернет провајдер јасна...
"Једноставно објавите фотографију родног листа свог детета. Након провере, Тwифи ће вам поклонити 18 година бесплатног интернета", стоји у понуди.



Иако је многима ова идеја изгледала сулудо, двоје неменованих родитеља стварно су одлучили да искористе ову прилику.

Анониман пар својој новорођеној кћерки дао је једно име које није познато и друго које стоји у понуди фирме. Открили су да ће новац, који би иначе трошили на интернет, штедети и купити својој мезимици аутомобил за 18. рођендан!

"Што сам дуже размишљао о имену, све ми се више свиђало и постало је стварно посебно", рекао је отац, док је мајка објаснила како за њу то име има више значења.

"За мене, име Твифија означава повезаност, јаку везу. Што више изговарамо њено име, лепше звучи", рекла је мајка.

Шеф Твифија, Филип Фоч, обећао је породици да ће им плаћати интернет следећих 18 година, чак и ако његова фирма у међувремену пропадне.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар