Цијела пливачка репрезентација Италије у карантину

Припреме италијанске пливачке репрезентације за Олимпијске игре прекинуте су пошто је још десет спортиста добило позитивне резултате на тестирању на корона вирус.

Остали спортови 21.10.2020 | 07:31
Цијела пливачка репрезентација Италије у карантину

Пливачки савез Италије саопштио је да су светски прваци Симона Квадарела и Габријеле Дети међу зараженима у тренинг кампу у Ливињу.

Олимпијска шампионка Федерика Пелегрини је већ у самоизолацији након позитивног резултата прошле недеље.

Како се наводи, најмање је 13 пливача италијанског националног тима позитивно на ковид-19. Савез је навео да нико од њих нема симптоме болести.

Тренинг камп је суспендован, а цео тим је смештен у карантин.

(Бета) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Андриц

21.10.2020 06:26

И ок,проци це их и идемо даље.Али како даље кад је све зиво блокирано,све некакве мјере и суспензије.Па зар није нормалније да све теце као и до сада,ко је болестан-болестан,за десет дана це оздравити,и враца се нормалним активностима,ниста није затворено,све ради,све се нормално одрзава,све спортске,културне,забавне манифестације,људи иду на посао,ста је проблем...Јер свакако људи добијају корону,било ригорозних мјера иои не,било маски и дистанце или не било,јел видите да људи добијају корону.Па наравно,исто као са обицном грипом,не стаје свијет,иде све нормално...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Андрицу

21.10.2020 08:09

Све си у праву и слазем се сто посто с тобом,али мислис ли ти да они који су све ово и запоцели то не знају????

Name

Браво

21.10.2020 09:11

Браво мајсторе ,ја исто мислим тако.Маске ,дистанца, дезинфиковање и остале глупости ништа не доприносе већ само праве страх и панику код људи.Требају да пусте људе да живе и да што кажеш ко је болестан да одболује и то је то.Ово може овако довјека са маскама итд.

Name

Ееее

21.10.2020 11:09

Гдје је ова одсјела да јој правим друштво...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добра

21.10.2020 11:20

Тетоважа ...

ОДГОВОРИТЕ