Емисија "Глобално" вечерас у програму БН ТВ

Тема емисије: Култура, шта то бјеше?

Република Српска 21.10.2020 | 17:01
Емисија "Глобално" вечерас у програму БН ТВ

- Бошко Ћирковиц Шкабо, "Београдски синдикат"

- Славиша Павловић, писац

- Проф. Зоран Милошевић, социолог 

Емисија "Глобално" у програму БН ТВ од 20:45 часова.

Уредник и водитељ Марко Јеремић . 

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар