Глумица Мина Лазаревић први пут о борби са канцером!

Глумица Мина Лазаревић недавно је први пут јавно испричала да јој је пре неколико година дијагностикован канцер, због чега јој је извађена штитна жлезда. У емотивној исповести коју је дала за домаће медије, глумица је испричала да је често и од деце крила са чиме се суочава.

Забава 21.10.2020 | 21:35
Глумица Мина Лазаревић први пут о борби са канцером!

“У првом моменту нисам знала да се ту нешто дешава и да морам на операцију, чак сам планирала да наставим да играм представе. У питању је била штитна жлезда”, започела је глумица своју исповест у емисији “Преживели”, преноси Нова.рс.

“Међутим кад је стигао налаз, морала сам на још једну операцију, јер је био малигни. Након сазнања сам отишла у кола да се исплачем, јер обично тако иде. У тим тренуцима крену неке мисли неиздрживо да ти навиру и не можеш себе да смириш. Кренеш да размишљаш о деци и о свим ставкама које треба да средиш.”

Када је сазнала да је болесна, уследила је операција. Тада су почеле нове бриге, јер годину дана, како каже, није могла да говори као раније.

“Наравно, од операције моје гласнице су биле у хаосу, не могу нормално ни да говорим ни да певам. Кад су ми рекли гледаћемо да рез буде што мањи, да се не види, рекла сам докторима: 'Ма, пустите то, гледајте ми гласне жице, ја од тога живим!'. Тад нисам могла ништа да радим са својим гласом, али нисам одустајала. Та блокада је трајала више од годину дана и наставила сам да форсирам и да причам и да певам. Након тога сам играла представе нормално, јер нисам желела да дозволим себи ту врсту пада”, објаснила је она у поменутој емисији.



“Дешавало ми се то да се толико трудим да се не види да сам оперисана да ме ни деца не разумеју, говорили су ми зашто сам стално сморена. Онда сам их ставила испред себе и рекла: 'Мама се оперисала, али ће бити океј. Можда ћу бити уморна, можда ћу бити нерасположена, али морате да ме разумете.' Не треба ићи у крајност и све крити од деце, али исто тако верујем да не треба ни да их опетерећујете кад су мали непотребним детаљима, али им треба објаснити на њихов начин да разумеју кроз шта пролазите”, додатно је објаснила глумица.

Извор: нова.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар