Нова услуга авиокомпанија: Вјенчање на небу

Пандемија корона вируса и потреба поштовања забране окупљања и одржавања физичког растојања изузетно је отежала ситуацију паровима који су планирали своја венчања. Зато је компанија „Ер чартер сервис“ осмислио нову услугу која ће младенцима овај догађај учинити незаборавним, „Венчање на небу“.

Занимљивости 08.11.2020 | 16:40
Нова услуга авиокомпанија: Вјенчање на небу

Пакет по цени од 28.000 долара нуди младенцима да на двосатном лету у приватном авиону типа „челенџер 850“ који може да прими до 16 путника, кажу судбоносно „да“.

Венчање у кругу породице и пријатеља у „челенџеру 850“

„Нажалост, многи парови су морали да одустану од првобитних планова за венчање због коронавируса, а ми у компанији 'Ер чартер сервис' смо само желели да понудимо решење које ће нашим клијентима омогућити венчање из снова“, наглашава Енди Криси, директор компаније.

Аранжман „Венчање на небу“ обухвата и услугу хране и пића који се могу прилагодити жељама и потребама младенаца, било да желе да прославе у уском кругу породице и пријатеља или да једноставно побегну само њих двоје.

Рута лета се може унапред договорити, тако да летелица може да надлети изнад подручја која су из неких личних разлога важна младенцима.

Поред двочасовног лета, пакет укључује и превоз до и са аеродрома, шампањац, закуску и матичара. Може да се одабере цветни аранжман у бојама које младенци желе, као и листа песама која ће се пуштати током лета.

Компанија је такође представила и пакет аранжман „Само нас двоје“ по цени од 18.000 долара, који нуди исте погодности, али на авионима типа „цесна“ за две особе.

Извор: РТС

 

Коментари / 0

Оставите коментар