Адвокат тужио родитеље јер га нису довољно финансијски подржали!

Један неименовани 41-годишњи адвокат из Велике Британије недавно је извео своје богате родитеље пред суд покушавајуц́и да их натера да наставе да га финансијски подржавају на неодређено време.

Занимљивости 12.11.2020 | 16:35
Адвокат тужио родитеље јер га нису довољно финансијски подржали!

Адвокат са седиштем у Лондону, који није идентификован, тврдио је да су његови родитељи последњих 20 година свесно неговали његову зависност од њих, да би му недавно "знатно смањили" финансијску подршку, након што се однос између њега и родитеља погоршао.

Тако је тај неменовани адвокат тражио од суда да пресуди да га родитељи и даље подржавају, док су његови адвокати током породичног судског рочишта цитирали законе који се односе на брак и децу.

Занимљиво је да 41-годишњи незапослени адвокат тренутно живи без станарине у стану у централном Лондону у власништву његових родитеља. Такође су му платили и све рачуне за комуналне услуге, али очигледно то једноставно за њега није било довољно добро!

Родитељи су га финансијски подржавали током година и, донекле, и даље то чине “, рекао је судија Јамес Мунби у судској пресуди. "Дозволили су му да живи у стану у централном Лондону, чији су они регистровани власници и у односу на који су донедавно плац́али рачуне за комуналне услуге.“

"У последње време ... однос између подносиоца тужбе и његових родитеља - нарочито, чини се, његовог оца - погоршао се и финансијска подршка коју су спремни да понуде знатно се смањила. Њихов став карактерише као да је наизглед такав да је, заправо - независно о томе или несвесно - неговао своју зависност од њих последњих 20-ак година - с последицом да је, тако се каже, сада потпуно зависан од њих “.

Родитељи адвоката, који тренутно живе у Дубаију, одлучили су да суд одбаци случај њиховог сина, што је било управо оно што је Сир Јамес Мунби тврдио дадвокат није имао нити добио случај и додао да би његове будуц́е пријаве требало резимирати по кратком поступку.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Миркан

12.11.2020 16:02

То могу само адвокати. И онда се чудимо како само они нису фискализовани?

ОДГОВОРИТЕ