Она има највише на свијету тетоважа Еминема!

Шкотска обожавалтељка реп звезде Еминема, Никки Паттерсон поставила је нови Гинисов рекорд за највећи број тетоважа једног музичара након што је на тело истетовирала 28 тетоважа инспирисаних њеним идолом Еминемом!

Занимљивости 14.11.2020 | 18:55
Она има највише на свијету тетоважа Еминема!

Никки Паттерсон (35) истетовирала је своју прву тетоважу, смајлиц́е, са 18 година и од тада их је додала на десетине. Пре три године она је истетовирала је свој први Еминемов лик - портрет, чију је музику обожавала откако је први пут чула "Стан“, и стално их је додавала.

Данас њено тело прекрива укупно 52 тетоваже до њих 28 (тетоважа) су инспирисане ликом музичке светске звезде Еминемом, од којих је 16 портрета.



"Чула сам песму "Стан" када сам имала 14 година и никада раније нисам чула ништа слично, одушевио ме", рекала је Паттерсон недавно за ББЦ.

"Тетоваже портрети су почели пре три године и волела сам их све. Обожавала сам их и морала сам једноставно додавати још и још. Он је био једина константа у мом животу и видела сам га како наступа уживо. "

Паттерсон је на крају истетовирала још 15 тетоважа свог омиљеног музичара Еминема, а током блокаде пандемије обратила се Гинисовј књизи рекорда како би видела да ли њене Еминем тетоваже могу обезбедити помен у њиховој чувеној књизи рекорда.

Након ригорозног поступка провере доказа, потврђена је као особа са највише тетоважа једног музичара у овом случају Еминема, укупно њих 15.

Упркос томе што је вец́ има 28 тетоважа инспирисаних Еминемом на рукама, ногама, грудима и прстима, Никки Паттерсон не намерава да се заустави у скорије време. Недавно је креирала хасхтаг под називом #СигнМеСхади, јер намерава да на свом телу тетовира потпис уметника.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Аа

14.11.2020 19:29

Шта све људи неће урадити за грам пажње...

ОДГОВОРИТЕ