Капитен Србије морао да напусти репрезентацију

Капитен фудбалске репрезентације Србије Алекандар Коларов због повреде није играо бараж против Шкотске, а како преносе медији такав захтев послао Интер три сата пре почетка утакмице, а исто се поновило и пред меч Лиге нација у Мађарској, па је искусни фудбалер и напустио скуп националне селекције.

Фудбал 14.11.2020 | 20:47
Капитен Србије морао да напусти репрезентацију

Због мање повреде је Коларов пропустио поселдњи меч клуба у Бергаму али је добио зелено светло да отпутује у Београд. Из клуба су се предомислили, а капитен репрезентације није желео да улази у сукоб са челницима клуба из Милана те није ни играо:

- Три сата пред меч постало је јасно да ће селектор морати да нешто мења, пошто 35-годишњи капитен Орлова, на разочарање свих у репрезентацији, није желео да улази у клинч са клубом у коме прима плату. Интер једноставно није желео да ризикује, нити га је посебно интересовао резултат Србије, пише Моззарт спорт.

Након утакмице са Шкотском, Коларов је добио дозволу ФС Србије да се врати у Милано и прекине са репрезентативним обавезама.

(Курир спорт)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Миркан

14.11.2020 21:06

Боље том Кокези ради ПРОИНТЕР у Србији а поготово овдје код нас у РС него што игра репрезентација. Можда му је то и прече и корисније финанцијски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крај

14.11.2020 21:20

Отишао је на СП и постигао гол за победу на првој утакмици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Под

19.11.2020 19:20

хитно !

ОДГОВОРИТЕ