Ђани отворено о детињству, породици и Слађи!

Радиша Трајковић Ђани је причао о породици, детињству, супрузи Слађи,а онда се осврнуо и на наводне дугове које има да врати.

Забава 15.11.2020 | 19:37
Ђани отворено о детињству, породици и Слађи!

"Ова пандемија ме је доста коштала. Најискреније нико није најјачи. Треба да се поштује закон. Ја сам се мало упуистио. Највише ми је било снајке. Први пут у мом животу је било да две ноћи проведем у ћелији. Инспектори који су били са нама су се опустили. Ја улазим у марицу и крећем да певам, и у једном тренутку сам схватио да није заје*анција", започео је Ђани а онда се осврнуо на детињство.

"Живео сам у скромној породици. Ћале возио аутобус, имао сам стоку, чувао сам козе, сејао кромпир. Такав је живот сада, па не живимо тако. Од марта месеца не радим, немамо примања, али не жалимо се. Моје детињство је било лепо, а најгоре ми је бвило кад сам морао да чувам козе. Сећам се да су сви играли фудбал ја чувао козе. Добијао сам батине. У детињству ми ништа није фалило. На Косову нико није био гладан, баба је постила средом и петком, имали смо пасуљ за доручак. Најбитнија лекција коју сам научио у детињству је да будем честит и поштен. ", причао је Ђани.

 

"Породица ми је музикална, нисам знао да ћу постати певач. У седмом разреду сам почео, путовао сам 15км да бих ишао код стрица да учим да свирам хармонику. Ту сам почео и да певам, и ту је било готово. Са 17 година сам отишао за Швајцарску. Имао сам жељу да оде, да сам остао на Косову никад нбишта не бих направио. У Швајцарској сам певао шест месеци и ушао сам у тај систем. ", рекао је Ђани па додао:

"Слађу сам упознао у Приштини. Ту су избијале варнбице, и тако је све почело. Она се бавила певањем. Сви су се окретали за њом. Никад нисам сумњао у њену љубав. Да није било ње не знам где бих завршио. Нема дана да ми нисмо причали, не свађамо се. Плашио сам се да ћу је изгубити кад ме је ухватила са другом женом. Не поновило се.", искрено прича Ђани у емисији "Премијера-Викенд специјал".

 

Ђани је причао и о дуговима.

"Никоме нисам био дужан, никоме нисам дужан, никада се нисам коцкао. Ништа од тога није истина. Са свима сам добар, никада нисам узимао на камату. Коцку нисам волео, нити волим нити играм.", искрен је био Ђани.

Извор: Курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар