Милица о Петру: Коњ нас је саставио па и раставио!

Певачица Милица Тодоровић је у емисији "Сценирање" на Курир Телевизији причала о бившим партнерима, а једино је за везу са познатим глумцем рекла да је била грешка.

Забава 16.11.2020 | 13:28
Милица о Петру: Коњ нас је саставио па и раставио!

Милица Тодоровић позната је као врло искрена особа која о свом приватном животу говори отворено и без устезања, али не воли баш да прича о емотивним партнерима, посебно ако је реч о бившим.

Ипак, у емисији "Сценирање", направила је преседан и отворила душу о момцима с којима је била у вези по неколико година. Почело је тако што се у програм укључио Ненад Јовановић, певач с којим је била дуго у емотивној вези још као клинка. Њих двоје заједно су се такмичили у "Звездама Гранда", па се тако и родила љубав.

 

"Поздрав за све, сигуран сам да ће ово бити лепо изненађење, посебно за Милицу. Наша веза је почела у том периоду кад је било такмичење "Звезде Гранда". Прво смо били пријатељи, подршка једно другом док смо пролазили кроз стресна такмичења, били смо јако млади тада. Заједно смо били скоро четири године и кад више није ишло, растали смо се у пријатељски. И данас је тако. Звала ме је скоро, кад сам имао вирус, питала је да ли ми нешто треба. Није се променила нимало", похвалио је Јовановић своју бившу девојку, након чега је његов син упутио пољубац и поздраве Милици.

Тад се Тодоровићева расплакала и присетила се периода док је била са Ненадом.

"Кад видим клинца колико је порастао... Иначе, Ненад се оженио, поздрављам њега и његову породицу. Ми смо били млади тада и драго ми је што смо остали у добрим односима. Живела сам код њих, његова мама ме чувала као своје дете. Нешина сестра ми је једна од најбољих другарица", казала је она.

 

Њен следећи дечко био је Раде Ковачевић, брат Саше Ковачевића. И о њему је Милица имала само лепе речи.

 

"Код мене је све трајало четири године. Једном ми је тата рекао: "Ти, сине, догураш до четири и ћао" (смех). Раде је предиван дечко, добродушан, као и његова породица. Не постоји план како да останеш с неким у добрим односима после раскида, једноставно се тако деси", рекла је певачица, па се осврнула кратко и на њену романсу с кореографом Милошем Пауновићем, с којим је била скоро пет година.

 

"Свакако да је веза са Милошем утицала и на то да професионално напредујем. Учио ме је плесу, глуми, свашта се од њега може научити.

 

Е, када је водитељка Вања Цамовић поменула Тодоровићкиног последњег момка, глумца Петра Стругара, она се драстично променила. Почела је саркастично да говори и да се обраћа директно Петру.

"Ћао, Перо, како си? Он је вероватно сад с коњима, шта би он могао сад да ради. Пера и његови коњи (смех). Поздрав за Перу и коње", говорила је Милица кроз смех, па на питања зашто је раскинула са Стругаром после само неколико месеци, одговорила:

 

"Коњ је пресудио. Коњ нас је саставио, он нас је и раставио. Шалим се. Кад не иде, онда не иде. То је једини емотивни фејл (промашај) који сам имала. Нисмо се слагали енергетски. Ја сам на једној страни, он је по цео дан с коњима и то је то", рекла је Милица.

Извор: Курир.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар