Кијану Ривс решио да се скраси, одлучио да запроси девојку (47) ликовну уметницу!

Познато је да је Кијану Ривс срећан у новој љубави са својом девојком Александром Грант. Након што се одважио на неочекивану промену имиџа, Кијану је одлучио и да везу са својом изабраницом подигне на виши ниво.

Забава 18.11.2020 | 21:28
Кијану Ривс решио да се скраси, одлучио да запроси девојку (47) ликовну уметницу!

Почетком лета глумац се преселио у Берлин где снима дуго очекивани четврти наставак из франшизе ‘Матриx’, а ових дана снимање поменутог филма приводи се крају. Током читавог снимања друштво му је правила његова 47-годишња девојка, ликовна уметница Александра Грант, која се с њим на неко време доселила у Немачку.

Познато је да је разлог широког осмеха на лицу Кијану Ривса управо његова девојка, те да је пар заиста заљубљен ‘до ушију‘. Ако је веровати страним медијима, 56-годишњи глумац одлучан је у намери да у наредних неколико недеља клекне пред своју изабраницу, те јој постави судбоносно питање.

– Можда се венчају у Немачкој. Супер им је било тамо током снимања, живе у неком свом балону док је на снази карантин, што их је још више зближило. Ускладили су се на свим пољима и однос им се додатно учврстио – открио је извор.

- Кијану је рекао пријатељима да је спреман да запроси своју девојку и то вероватно током божићних празника, Александру сматра својом сродном душом. Сви су пресрећни због њих и једва чекају званичну објаву лепих вести.

Киану Ривс је одавно показао да му опште није стало до злих језика, коју његову изабраницу називају погрдним именима.

извор: Курир.рс фото: профимедиа  

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Заиста

19.11.2020 17:08

Прелеп пар

ОДГОВОРИТЕ