Мафија запретила Сениди: Проћи ћеш горе него Маја Беровић!

Сенида Хајдарпашић, познатија као Сенидах, у јуну прошле године није напустила Сарајево и вратила се у Љубљану због коронавируса и затварања граница, већ због озбиљних претњи, сазнаје Курир.

Забава 13.01.2021 | 20:25
Мафија запретила Сениди: Проћи ћеш горе него Маја Беровић!

 Словеначка звезда одлучила је да прекине сарадњу са такозваном естрадном мафијом и да самостално настави каријеру, што се њима није допало.

Наш извор близак Сениди открио нам је да је она већ неко време била незадовољна, јер је од наступа добијала свега нешто више од 30 одсто, а остатак је ишао сарајевским сарадницима, такозваној естрадној мафији, о чијем је нелегалном пословању Курир писао у октобру прошле године.

Када је одлучила да промени тим сарадника, међу којима су били и Буба Корели и Џала Брат, који су уско повезани с овим криминалним миљеом, они су одлучили да јој се освете. План је био да најпре "преплаше" певачицу на неки од својих препознатљивих начина - нападом на њено возило или место где је боравила у том тренутку, на шта су је упозорили познаници.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-01-13/01132021062915.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="683" />

Један њен пријатељ, чим је сазнао шта се планира, контактирао је са Сенидом и рекао да јој је боље да се склони из Сарајева на неко време, што је она и урадила и одмах кренула пут Љубљане. Пренео јој је да су њени бивши сарадници рекли да ће проћи горе од <а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/75283/маја-беровиц" дата-таглинк="Маја Беровић">Маје Беровић, којој је пуцано на комби у којем су били њени музичари, а она је све то гледала из другог аутомобила, а бачена јој је и бомба на кућу када је рекла да прекида сарадњу. У медијима се тада појавила информација да је Хајдарпашићева прекинула пословне обавезе због тога што је позитивна на коронавирус, али су то из њеног тима демантовали. Као оправдање су навели да је словеначка влада изненадно пооштрила услове за улазак свих путника из Босне и Херцеговине, Србије и Косова и наложила обавезан двонедељни карантин за своје грађане који долазе из тих подручја.

Како смо сазнали, и момак који је упозорио словеначку звезду да је боље да побегне из БиХ није добро прошао. Наш извор каже да је естрадна мафија сазнала шта је он урадио, због чега је добио батине.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-01-13/01132021062949.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="711" />

Покушали смо да ступимо у контакт са Сенидом, али на њен број, као и на број њеног ПР познат редакцији нико се није јављао. Ипак, успели смо да сазнамо да је певачица на крају успела да се спасе и извуче из ове приче, и то захваљујући утицајним пријатељима из Сарајева, који су на све начине покушали да јој помогну. У међувремену, Сенида је променила цео тим, као што је и желела, и увелико ради на новом пројекту.

извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар