Славко Бањац о дуету са Весном Змијанац, ево ко је требало да пева!

Певач Славко Бањац био је активан око десетак година на јавној сцени, а за то време снимио је 6 албума, али се након тога повукао са естраде.

Забава 15.01.2021 | 12:56
Славко Бањац о дуету са Весном Змијанац, ево ко је требало да пева!

Након 1995. године, када издаје албум, Бањац доноси одлуку која је тада растужила његову многобројну публику да се потпуно повуче са естраде. После више од две деценије медијске паузе, 2018. године, објављује повратнички албум, а већ следеће, 2019., одржао је спектакуларни концерт у Сава центру.

 

– Код мене је све некако другачије, мој први јавни наступ у Београду био је у Сава центру. Ја сам га желео одавно, међутим живот је непредвидив, водите и лево и десно, па успони и падови, али сам ипак знао да ћу отпевати тај концерт – каже певач.

 

Иако га је песма “Не верујем лепим женама” веома прославила, он је открио да управу исту није желео да сними.

 

– Врло је интересантан прича око те песме, то је једина песма коју нисам желео да буде на мом албуму. Некако ми се није уклапала концепцијски, а опет она је прва од свих мојих песама онако букнула, песма коју је заволео народ – искрено признаје певач.

 

Пре тачно 25 година, Славко је снимио чувену дуетску песму “Ја имам неког, а ти си сам” са Весном Змијанац. Како каже, све до скоро није знао да је песма толико вољена од стране публике.

 

– Врло често се чујем са Весном, пијем кафу и тако причамо. Са њом имам неке планове неког рада, желимо то. На концерту је видела сву снагу коју сам те вечери избацио из себе - каже Славко, а потом јеј открио да њихов дует није прво био намењен њему: 

– Неветоватно. Она је пре неки дан гостовала у једној емисији, Кеба је био са њом, и то вече чујем да је то песма била коју је требао Кеба да пева. Каже били су за Кебу. Сад кад вратим филм, била је касна ноћ и онда су ме позвали у студио. Шта је живот, невероватне стваре се дешавају...

Извор: курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар