Полицајци прекинули прославу па нападнути

Двојица мушкараца Р. Н. и Р. Д. из мјеста Ново село код Крушевца, приведени су након напада на полицијске службенике.

Србија 15.01.2021 | 21:00
Полицајци прекинули прославу па нападнути

Они су у четвртак око 00.20 часова приликом интервенције полиције због нарушеног јавног реда и мира приликом прославе Српске нове године, у дворишту куће рукама задали више удараца у предјелу главе и тијела полицијским службеницима

Полиција је реаговала по пријави особе која се жалила да се из куће осумњичених Д.Р. и Н.Р. чује гласана музика и да пуцају из пиштоља. Како су навели из полиције у питању је била прослава Српске нове године.

Полиција је по изласку на лице мјеста у кући, супротно прописаним епидемиолошким мјерама, затекла 12 особа, од којих су четворица музичари који су свирали, и упозорила присутне на ремећење јавног реда и мира. Том приликом, осумњичени Д.Р. и Н.Р. напали су двојицу полицијских службеника и нанијели им лаке тјелесне повреде.

Полиција је против те двојице осумњичених, којима је одређено задржавање до 48 сати, по налогу надлежног тужиоца, поднијела кривичне пријаве због постојање основа сумње да су починили кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности и ометање службеног лица у вршењу службене дужности.

(Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мрки

16.01.2021 07:38

Ови крше одредбе, јасно. А имају ли полицајци право ући у приватни посјед без налога ? Да ли су га имали и гдје је био дежурни судија? Славио и он негдје ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

17.01.2021 01:11

Наравно да нису имали право уци на приватни посјед на основу измисљених мјера које је донио измисљени кризни стаб кога је наименовала противуставно изабрана Влада, настала након лазних и противустаних избора.

Name

треба

16.01.2021 17:12

е нек су, момци фино узивају веселе се (надам се да је био пласљивац из којег су пуцали), и сад полиција долази 20 минута после поноци да их спрецава у томе. Ајде да је то било у 4-5 ујутру, али одмах после нове године кад су сви славили, то стварно нема смисла. Глуме неку силу иза знацке, нек су добили по пицки

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајку вам јебем!

17.01.2021 13:28

Мигранти су за вас мила мајка све вам ј3бем!

ОДГОВОРИТЕ