Цеца случајно упознала мајку свог дечка!

Највећа балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић упознала је наводно и мајку свог девет година млађег дечка Богдана Срејовића.

Забава 16.01.2021 | 14:36
Цеца случајно упознала мајку свог дечка!

Цеца је наводно већ упознала и Богданову мајку Миру, али не на уобичајан начин, јер Срејовићева мајка није тренутно у Београду.

 

"Богданови родитељи су заиста дивни људи. Његов отац Милош је бивши атлетичар, а мама се бави приватним бизнисом. Они се никада нису мешали у Богданове одлуке, већ су га увек подржавали у свему. Тек недавно им је рекао да је у вези са Цецом, а њих двоје нису имали шта да му замере. Милошу, његовом оцу, је све било јасно када је угледао сина и приметио колико је срећан, а то му је једино у животу важно", рекао је наводно извор и додао:

"Након што је саопштио оцу да је у вези са Цецом, решио је и да на неформалан начин упозна мајку са својом изабраницом. Баш у тренутку када је био са Ражнатовићевом на ручку, стигао је видео-позив из Лондона. Богдан је дуго разговарао са њом, а онда је у једном тренутку окренуо камеру ка Цеци, која је поздравила свекрву. Мира је била одушевљена и није крила срећу због тога што је њен син са једном тако лепом, успешном и паметном женом."

Извор: Курир.рс Фото: приватна архива

 

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Цецо

16.01.2021 17:21

Нека је са срецом.Заслузила си је.

ОДГОВОРИТЕ