Одушевио Нијемце: Лука Јовић испунио обећање

Лука Јовић је на дебију по повратку у Франкфурт постигао два поготка у тријумфу Ајнтрахта са 3:1 против Шалкеа и распаметио све у клубу.

Фудбал 18.01.2021 | 12:09
Одушевио Нијемце: Лука Јовић испунио обећање

Сви су са одушевљењем причали о српском нападачу, а уз њега истакли и партију Филипа Костића који је уписао двије асистенције. Многе је ово подсјетило на сарадњу коју су имали до прије годину и по дана, прије него што је Јовић отишао у Реал.

Од првог тренинга се видјело да се осмијех вратио на лице Луке Јовића, а он је већ на првом мечу показао колико се добро осјећа у новом-старом клубу. За 28 минута у дресу клуба из Франкфурта постигао је два поготка, колико и за годину и по дана у Реал Мадриду (одиграо 32 сусрета).

Фреди Бобић, спортски директор Ајнтрахта, један је од најзаслужнијих за повратак Србина, а након меча је био потпуно одушевљен:

– Видите да је ваздух овдје добар за њега. Голови су били свјетска класа, читав процес. Ово је велика умјетност. Увијек ме нервира што морамо да продамо најбоље играче. Сада се вратио брзо. Због тога сам најсрећнији – рекао је Бобић.

Најупечатљивију изјаву имао је Ђибрил Соу који је открио детаље разговора са Србином из свлачионице:

– Прије меча сам питао Луку колико ће голова постићи. Рекао ми је: Ако играм 15 минута, даћу један. Онда сам му ја рекао: Ако играш пола сата то значи да ћеш постићи два. И то је стварно урадио! Даћу му нешто као награду – рекао је Соу, преноси Блицспорт.

Српски нападач ће нову прилику да засија имати већ у сриједу од 20.30 када Ајнтрахт гостује Фрајбургу у 17. колу Бундеслиге.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар