Добродошли у свијет спорта – Моззарт дресовима обрадовао ОФК Ножичко

Свим клубовима који су тек основани потребна је додатна подршка како би лакше дошли до бодова и титула. Један од недавно формираних спортских колектива је и Омладински фудбалски клуб „Ножичко“ из околине Српца. Чим су кренули да се такмиче, компанија Моззарт им је послала поклон добродошлице у свијет спорта – нову опрему.

Фудбал 04.02.2021 | 15:17
Добродошли у свијет спорта – Моззарт дресовима обрадовао ОФК Ножичко

Донација је стигла у склопу традиционалне акције „Нови дресови за нове шампионе“, која посебно екипама из нижег ранга такмичења много значи на путу ка великој сцени.

-Релативно скоро смо основали клуб, а свака подршка на почетку много значи. Од оснивања функционишемо углавном од помоћи добрих људи, а новац за клуб смо скупљали у нашем селу. Донација двије гарнитуре дресова од Моззарта је највећи поклон који смо добили до сада, због чега смо им веома захвални- каже секретар Омладинског фудбалског клуба „Ножичко“, Ђорђе Којић. 

Он додаје да се већина клубова сусреће са финансијским проблемима, па им ова донација опреме много помаже. Због тога ће се, каже, трудити да оправдају повјерење које им је Моззарт указао и остану стабилан петолигаш уз амбицију да напредују ка четвртој лиги. 

-Радује нас што смо им на самом почетку рада пружили подршку и подстријек да наставе да се баве фудбалом, освајају нове бодове и напредују на љествици- каже руководилац Дирекције корпоративних послова компаније Моззарт, Селма Салкановић. 

У склопу акције „Нови дресови за нове шампионе“ Моззарт је до сада упутио опрему на адресе око 50 клубова широм БиХ, а своју друштвено-одговорну мисију ће наставити и у наредном периоду. 

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар