За први рођендан сину – ролекс од 34.000 евра!

Док већина беба за први рођендан добија поклоне попут трицикла, играчки које се гурају, „базене“ са лоптицама, изгледа да ће син боксера Амира Кана моћи да каже колико је сати јер ће постати власник ролекса. И то не верзију за бебе већ прави, правцати ролекс вредан 34.000 евра.

Занимљивости 09.02.2021 | 16:46
За први рођендан сину – ролекс од 34.000 евра!

Амир Кан, 34-годишњи боксер и најмлађи британски освајач олимпијског одличја, на Инстаграму је открио који поклон припрема сину Мухамеду Завијару за рођендан, 22. фебруара.

Купио сам мом малом дечаку први рођендански поклон. Његова колекција сатова мора од почетка да буде феноменална“, написао је Амир на Инстаграму.

У прво време, сасвим сигурно, од маленог Мухамеда нико неће очекивати да каже колико је сати нити да га носи јер је у питању модел за одрасле.

Мала је вероватноћа и да му се поклон свиди, али ће праву вредност поклона схватити и умети да цени када буде старији.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Амир Кхан (@амиркингкхан)

Сат кошта око 30.000 фунти, то јест нешто више од 34.000 евра, што је много више од суме коју родитељи намењују за први рођендански поклон.

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Помози

09.02.2021 16:44

Бозе,каква бахатост.Нека су дјеца зива и здрава.Зна ли он уопсте колико је сиротиње на овом бијелом свијету и гладне дјеце?Није ни цудо сто све полако одлази у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ