Ана и Мрка данас славе 9 година везе: Жар између нас је све већи!

Ана Бекута и Милутин Мркоњић данас прослављају девет година своје везе. Тим поводом певачица је одговарала на питања о свом љубавном односу.

Забава 14.02.2021 | 13:08
Ана и Мрка данас славе 9 година везе: Жар између нас је све већи!

Да ли сте на почетку везе са Милутином могли да претпоставите да ћете толико трајати?

 

- Ове године прослављамо девет година љубави, везе, заједништва, познанства... Одувек сам се препуштала емоцијама и увек ме је кроз живот водило срце, без обзира на последице. Без љубави нисам могла да опстанем ни у животу, ни у послу. Веровала сам у нас и нашу везу, а верујем и данас. Сигурна сам да ћемо дочекати дуге године у нашем такозваном савезу, зато што дивно функционишемо.

 

Како негујете вашу љубав и складан однос?

 

- Свих ових девет година прошло је у миру, хармонији, договору и поверењу. Без свега тога, нема опстанка једне везе. С тим да смо се ми, морам да додам, упознали у зрелим годинама наших живота као успешни и остварени људи у својим професијама и мислим да је то умногоме допринело складу наше везе.

Који је најромантичнији Милутинов гест према вама?

 

- Пре две године, у септембру, организовао ми је у најстрожој тајности прославу 60. рођендана. Познато је да ја не волим да славим своје рођендане и сматрам да је то за млађе људе, али те округле, јубиларне, почела сам да обележавам од 30. рођендана па наовамо. Изненадио ме, позвао је све моје пријатеље, водио је рачуна о сваком детаљу, ништа није препустио случају. Све је перфектно организовао и само ми је рекао: „Хајде, обуци се лепо, идемо на једну интимну вечеру, само ти и ја“. Било је прелепо, веселили смо се до касно у ноћ. Сада када причам о томе, просто ми је невероватно да се некада славило до касно у ноћ, с обзиром на ову пандемију, која још увек траје. Мада, и то ће проћи.

Да ли и данас са истим жаром гледате једно друго?

 

- Жар је још увек присутан, чак мислим да је још већи, како године пролазе. Сада се много боље познајемо, опуштени смо једно према другом, збијамо шале без љутње и у друштву смо омиљени баш из тих разлога. Људи воле да нас виде расположене, а поготово Милутина, који је веома духовит па уме да збија шале и на свој и на наш рачун. Уживамо једно у другом и нека тако и остане.

 

Како ћете прославити ову годишњицу?

 

- Њено обележавање ће проћи скромније јер није округла. Спремамо се за наредну, за десет година. Ову ћемо прославити у кругу породице, нећемо правити ништа велико. Али радујемо се наредној, округлој, коју ћемо уприличити гала прославом.

Извор: курир.рс фото: приватна архива

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Лало

14.02.2021 17:21

А, где му је жена, а Надо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

14.02.2021 19:39

А где зена?Прицају о зару,нема ту висе ни пепела.

Name

Плус

17.02.2021 13:23

Имо сам прилику попити вотку са њима добар су пар и не глуматају. Честитам .

ОДГОВОРИТЕ