Чола је свој велики хит посветио чувеној водитељки!

Здравко Чолић посветио је песму "Једна зима са Кристином" Кристини Ковач, а сада се испоставило да је песма "Ружице, Ружо, Рушка" посвећена чувеној водитељки Рушки Јакић.

Забава 18.02.2021 | 18:41
Чола је свој велики хит посветио чувеној водитељки!

- Чувену песму "Ружице, Ружо, Рушка" Здравко Чолић је посветио мени. То је лично рекао у једној емисији када смо гостовали заједно. Оно што је смешно је да је Марина Туцаковић писала текст, а Корнелије Бата Ковач композицију, па онда нисмо знали да ли је мени Марина посветила текст или Бата музику. Изашла сам и у чувеној књизи "Због њих су многи губили главе" Слободана Савића.

Многи познати мушкарци су губили главу за мном, не желим да откријем ко су, можда ћу то открити некад у својој аутобиографији. Један од њих био је чувени југословенски фудбалер Милош Милутиновић, али ја нисам никад била свесна колико сам освајала мушкарце - открила је Рушка.

У великој исповести за Курир, Рушка је открила још детаља из живота. 

- Једном сам са друштвом била у дискотеци у Лондону, где сам срела Бреда Пита. Кад га је видео, Мома је само рекао: "Ма, ко га бре шиша." Мома је био генијалац, имала сам луду срећу да радим с њим и да се дружимо. Јако је био духовит. Волео је мало да цугне и једном, на неком пријему, игра нека жена на столу, музика свира. А он ми каже он: "Је ли, бре, Руле, ко је ова женска, баш је згодна." А ја му кажем: "Момо, па то је твоја жена". Каже он: "Ја тек сад видим како она има добре ноге - рекла је Рушка.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Де.ка

18.02.2021 18:03

Цола је прави Босанац,ниста се није промијенио,пуно му среце и здравља зелим

ОДГОВОРИТЕ