Нема потребе за хитном сједницом ПД Парламента БиХ

Отказана је хитна сједница Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ која је била заказана за сутра.

Босна и Херцеговина 26.02.2021 | 11:06
Нема потребе за хитном сједницом ПД Парламента БиХ

Из Парламентарне скупштине БиХ данас је саопштено да се сједница отказује с обзиром на то да су на јучерашњој сједници Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ усвојени закључци којима је отклоњена потреба да се хитна сједница одржава.

"Представнички дом задужује Агенцију за јавне набавке БиХ и Агенцију за лијекове и медицинска средства БиХ да у року од седам дана доставе информацију о неопходним условима, препрекама и свим расположивим солуцијама за хитну набавку вакцина против вируса корона, која ће бити разматрана на првој редовној сједници Представничког дома", наводи се у првом закључку који је усвојен.

Даље се наводи у закључку да Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ задужује предсједавајућу Представничког дома да откаже 11. хитну сједницу Представничког дома, заказану за суботу, 27. фебруара с једном тачком дневног реда- Информација Агенције за јавне набавке БиХ и Агенције за лијекове и медицинска средства БиХ о неопходним условима, препрекама и свим расположивим солуцијама за хитну набавку вакцина. 

(Срна) 

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Скептик

26.02.2021 10:15

Све институције раде по правилу СЕЛО ГОРИ-А, БАБА СЕ ЦЕСЉА! КАКО И НЕ БИ КАД ПЛАТА И ДОДАТЦИ ИДУ РЕДОВНО, А ОБАВЕЗАМА И ОДГОВОРНОСТИМА НИСУ ПОДЛОЗНИ НИТИ ОДГОВОРНИ! ЊИМА СВЕЈЕДНО НЕ ТРЕБА ОВАЈ, И ОВАКАВ НАРОД, КАД ОНИ МОГУ ВЛАДАТИ И БЕЗ НАРОДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

26.02.2021 12:07

Да није залосно,било би смјесно.

Name

Неко из масе

26.02.2021 12:59

Скептик одличан коментар!!!Они су оличење нерада и незаинтересованости,треба само проверити колико сједница су одржали у прослој години а колико коштају ову државу!!Њихов рад се сведе на по коју измену и допуну закона,понекад нека сједница и то је то а и што би се специјално секирали кад им тај један мандат у трајању од 4 године донесе ццца 250.000км...Сви су они под паролом "ко шиша народ",само лажни патриотизам који још увијек овдје назалост пролази,привреда је ионако небитна кад загусти ту је ММФ!!!Шта рећи осим срам их било....

Name

Рефа

26.02.2021 10:19

Нема зурбе, треци талас је тек кренуо, моземо ми јоц цекати да набавимо вакцине док остали вец приводе крају вакцинацију. Овај народ тацно заслузује овакву власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

26.02.2021 10:43

Шта ће нам вакцине када смо ево сви против вакцинисања или кад погледамо ове портале бар велика већина. Само џабе трошење пара, ма ми смо ванземаљци нама вирус немозе ништа, па ми ни маске не желимо да носимо што не боли а камоли да дозволимо да нам дају инфекцију која мало и боли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идиотски закљуцак

26.02.2021 11:26

Стевандица, а кога другог. Сугерисе се Агенцији за лијекове да ради по закону, јбт. Није ми јасно како су остали дигли руку за ово. Смијурија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Политика и правда

26.02.2021 11:34

Ово није држава ово је пијаца. Како могу мирно спавати како их није стид и срам . За кога они раде уопште за народ сигурно не. Гдје су вакцине? Питају ли се како народ преживљава, катастрофално стање у болницама, катастрофална привреда, инфраструктура никаква, чување природног блага никад чули за то. Економија на дну. Плате никакве, пензије ниске људи немају ни за лијекове, омладина нема посла, дјеца немају права на дјечији доплатак, труднице добијају отказ, држава без закона, људи који не мисле као странке у бијегу су. Новинарима није загарантована слобода рада, болесни људи траже помоћ од дијаспоре и народа који још нешто мало новца има да би се лијечили вани и још много тога..... А гоподи се не жури са било каквом сједницом па и што би се журили они имају све а народ ништа. Људи не гледајте ово више као да је све нормално, ништа ово није нормално. Сви смо изиграни нема везе ко сте и шта сте. Ово народ није заслужио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

софроније

26.02.2021 11:56

да у року од СЕДАМ дана достави информације .па требали су прије седам дана, има их ко кусих паса а треба им седам дана за једну информацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оо7

26.02.2021 12:01

Тко је главни у агенцији за лекове,јер је тамо блокада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XY

26.02.2021 12:14

КАКВА ХИТНОЋА, КАД МЈЕСЕЧНА ПРИМАЊА ИМАЈУ ПРЕКО 12 000КМ , САМО ПОЛАКО, А СТОПА СМРТНОСТИ НАЈВЕЋА У ЕВРОПИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

26.02.2021 12:24

БАГРА!

ОДГОВОРИТЕ