Слоган "Само да нам остане чуло укуса" је обиљежио 2020. г.

Креативни тим Бањалучке пиваре је, током прошле године, пласирао кампању уз симпатичан натпис "Само да нам остане чуло укуса", те поруку "И ово ће проћи",  у намјери да пивопије орасположи и запљусне оптимизмом у периоду када су сви били заокупљени изазовима које је донијела пандемија.

Република Српска 26.02.2021 | 14:23
Слоган "Само да нам остане чуло укуса" је обиљежио 2020. г.

Након пласирања кампање, из минута у минут, вртоглаво је растао број оних који су ову поруку дијелили путем Фацебоока, Инстаграма, Тwиттера и осталих друштвених мрежа, не само у БиХ, него и шире. 

Позитивне реакције потрошача су допринијеле, цјелокупном, позитивном утиску шире јавности, а и маркетиншки стручњаци су позитивно оцјенили и наградили ову кампању. У свјетлу тога, у оквиру додјеле награда, овогодишњег, “Но Лимит Адвертисинг Фестивала” у Сарајеву, додјељене су укупно 42. награде међу којима је специјална награда медиа маркетинга за слоган године која је додијељена Бањалучкој пивари за слоган “Само да нам остане чуло укуса”. 

У Бањалучкој пивари истичу да су поносни на позитивне реакције потрошача и специјалну награду „Но Лимит Адвертисинг Фестивала“ за слоган године.

"Драго нам је због добијене награде за слоган године, а јос више нас чини срећним фантастична реакција потрошача на Нектар пиво и кампању коју смо осмислили. Велики раст продаје не само у БиХ, већ и у Србији и Хрватској показује како комбинација квалитетног производа и доброг маркетинг слогана може утицати на јачање бренда. Надамо се да смо бар донекле улили наду и оптимизам, у периоду када смо сви били нервозни због ефеката пандемије на наше животе. Ускоро ћемо заједно, као и прије, да дочекујемо луде ноћи, журке, фестивале и путовања, те да са потпуном слободом подигнемо чаше са свима које волимо", поручили су из Бањалучке пиваре.

(БН)